Konu: Casper Macies NON-RP  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2023 03:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Casper Macies  @yagomaze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sXe @Duce
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NONRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi hırsızlık yaparken yakaladık ve kelepçeleyip araca aldık ama kişi araçtan inerek kaçmaya başladı ardından üstüne atladım ve yere yatırdım ama daha sonrasında animbug yaparak kurtuldu ve yanına gelen motora atlayıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/w5j7f6 , https://streamable.com/qf0or5

Ek açıklamalar(varsa): Herşey ortada pek savunma yapılabilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 02.02.2023 03:31
Kısa sürede savunmanızı iletin. @yagomaze

#2 - 02.02.2023 03:47
Herhangi bir animbug yapmadım, fareye zaten yanlışlıkla tıklasam bile kalkıyor yerden. Araçtayken kelepçeli değilim herhangi bir sorun yaşanmadı kelepçeli olsam, hareket kısıtlığı çekerdim ama yoktu hiçbir şey, aracın da kilitli olduğuna dair herhangi bir emote belirtme almadım bu yüzden inmemde bir sakınca yok.
Tam emoteyi vermeden önce biniyorum zaten video da, herhangi bir yanlış göremedim.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 02.02.2023 03:59
Herhangi bir animbug yapmadım, fareye zaten yanlışlıkla tıklasam bile kalkıyor yerden. Araçtayken kelepçeli değilim herhangi bir sorun yaşanmadı kelepçeli olsam, hareket kısıtlığı çekerdim ama yoktu hiçbir şey, aracın da kilitli olduğuna dair herhangi bir emote belirtme almadım bu yüzden inmemde bir sakınca yok.
Tam emoteyi vermeden önce biniyorum zaten video da, herhangi bir yanlış göremedim.

Kelepçe yoktu demek, yönetimi kandırmayı da deniyorsun ama o da olmuyor sanırım. Polis araçlarında suçluların koyulduğu kapı tarafında içerden açılma diye bir şey yok. Videoda doğru olan tek şey zaten senin kelepçeli olman, diğer her şey yanlış.  Non rp ve bug abuse bariz şekilde belli.

Ayrıca mixing şüphesi de var, yarın videoyu @hoon1gan242 paylaşacak. Video gelene kadar şikayet açık kalırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 02.02.2023 04:09 sXe »

#4 - 02.02.2023 12:35
@hoon1gan242  En kısa sürede videoyu bizimle paylaşın lütfen.

#5 - 02.02.2023 12:49
Tekrardan selamlar, kayıtlara baktığımda motordaki şahıs Antonio Traore @ointues şahısların ikiside Vory v Zakone: Poschevo oluşumunda bulunuyor https://streamable.com/chzu4p videoda burada, iyi forumlar @breackner görmesi adına

#6 - 02.02.2023 14:10
Siz gelmeden önce Casper'ı kapısının önünde bekliyordum, sizin geldiğinizi gördüm araç kiralamaya gittim motor kiralayıp geri geldim. Her hangi bir Mixing yok.

#7 - 02.02.2023 15:08
Siz gelmeden önce Casper'ı kapısının önünde bekliyordum, sizin geldiğinizi gördüm araç kiralamaya gittim motor kiralayıp geri geldim. Her hangi bir Mixing yok.
Kanıt olarak sunabileceğiniz ekran görüntüleriniz varsa ulaştırabilirsiniz, yazdığınız savunma yeterli değil. Atılan videolarda da etrafta herhangi birisi görünmüyor.

#8 - 02.02.2023 19:30
Etraf çekilmiyor zaten videoda etraf nasıl gözüksün ki? İlk başta benim soygun attıgım eve gittik, sonra arkadaşımı bıraktım. bunun SS'ni almadım gereksiz bir şekilde jail yiyeceğim anlamadım.

#9 - 02.02.2023 22:45
Casper Macies karakteri "NON-RP" kapsamında cezalandırılacak.

Bu gibi durumlarda ekran görüntüsü veya video ile kanıt almaya özen gösterin. @ointues