Kayıtta olan bendim. Direkt vurduğu yerin videosunu atıyorum şikayetle alakam olmamasına rağmen. Polise ötme meselesi üzerinde konuştuk, ondan önce de Dmitriy ayağından vurmuştu zaten seni. Fear ihlali var, jail geçmişinde gözüktüğü üzere polise ötme meselesi de var. Olayın en başına ineceğim. Spontane rol yapıyorsun, çok güzel, çok severim bunu. Soygun gecesi ihlal yaparak "Kasaba halkı sizden rahatsız." diyorsun. Bunu demek yerine "Soymam lazımdı, param yok." şeklinde rol yapsan olay bu noktalara gelmeyecekti. Hood onaylı birlik üyelerine karşı rol yapıyorsun sonuç olarak. Fear ihlali yapmadan yaratıcı olsan, biz sana bu denli zararlar vermeyiz, öyle bireyler değiliz. Sonuç itibariyle kasabada farklı rol çıkartmaya çalışıyorsun, seni ve birliğini toxiclemek yakışmaz. Fakat ihlal yaparak polise ötersen, işler bu noktaya gelebilir. O ihlalden jail yattın diye role dökülmeyecek mi sanıyorsun? Yine fear ihlali yapmadan "Sizden korktum, bana zarar verebilirdiniz." desen, sorun olmayacak. Ayağına sıkıldığında da fear ihlali yapıyordun, ismin sorulduğu hâlde lafı dolandırıyordun. Dostum, hood onaylı birliğe karşı, eli silah tutan adamlara karşı böyle fear ihlali yapma lüksün yok. Şayet zevkinin içine ettiğimizi falan dile getirecek olursan da, baştan sona kayıttaydım. Pyatrov'un sana sunduğu teklif gayet yerindeydi. "Hatanı kabul et, iş yapalım." Bu beş cümle paragrafı ilerleyen günlerdeki işleyişte veya ilerleyen saatlerde adımıza açılacak şikayetleri açmadan önce bizim penceremizden olaylara bakman/bakmanız için yazıyorum. Dmitriy'nin savunmasının da hemen hemen bu şekilde olacağını düşünüyorum.
https://streamable.com/fulht4