Konu: Kangal Sucuk ağır küfürler.  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2023 12:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kangal Sucuks  Stefan_Bliznakov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla ETS2 oynuyordum, arkadaşıma pm atacağıma @Kangal Sucuks arkadaşa pm attım ve ailevi değerlerime sövdü, gerçekten olmaması gereken bir davranış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/aWmoL

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını istiyorum, ailevi küfür etmek gerçekten çok ayıp.

#1 - 30.01.2023 12:41
"Arkadaşımla ETS2 oynuyordum, arkadaşıma pm atacağıma @Kangal Sucuks arkadaşa pm attım ve ailevi değerlerime sövdü, gerçekten olmaması gereken bir davranış." Ne alaka kanka savunma yapmama gerek bile yok. Arkadaşımla IC'den smsleşiyordum sana cevap verip tekrar /r yazmışım sms yazdığımı sanıp. WG olduğunu da belirtmişim. Senin yaptığın yanlışı yapmışım ben de yani, tır sürerken nasıl direksiyon setinin arkasından bana pm attığını sorgulamıyorum 3. kolun falan olabilir. İyi forumlar.

#2 - 30.01.2023 12:44
haa sms mi atıyordun knk, pardon onu bana açıklamamıştın ama SMSleştiğinin kanıtını atar mısın? :garip:  :garip:

#3 - 30.01.2023 12:46
Ne yapıcan kanka smslerimi özel hayatın gizliliği diye bir şey var. WG yazmışım sana onu yazdıysam iş bitmiştir, herkes bilir bunu da. Çok moralin bozulduysa senin sorunun.  ::) O:-) :garip: :-* :-*

#4 - 30.01.2023 12:47
IC'den SMS atıyorum diyorsun??? >:( >:( Oyunun özel hayatı mı olur kangal sucuk lütfen geçerli bir savunma yapar mısın adminleri zorlaştırma....!!!! ???

#5 - 30.01.2023 12:48
IC'deki karakterimin hayatı çok çok gizli, meta yaparsın diye saklıyorum kanka. Özel roller dönüyor  ??? ??? ???
Sonuçlanabilir ileti gelmeyecek.

#6 - 30.01.2023 13:00

ID'im 0 arkadaşın sunucuya ilk giren kişi değilse bu idyi de alamaz yanlışlıkla attığına emin misin kanka? Yoksa alayıcı tavırlarla bana pm mi attın? Ortak Nezaket adına ceza almasını yetkili taraflarından talep ediyorum.

Oyuna girdiğin zaman sste görünüyor, arkadaşın o süre içinde oyunda olmalıydı ama ben 1 saattir oyundayım? :-\ ::)

#7 - 30.01.2023 13:01
Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum tekrarında çok ağır bir ceza ile karşı karşıya kalabilirsiniz.