Dakikalar boyunca dayak yemiş (2 kişiden) bir adamın tekrardan ayağa kalkıp do ile "YAPMICAK KANKA" gibi lauvali ve ciddiyetten çok uzak bir kişinin şikayetine karşı savunmamı yapayım tabii.
Öncelikle bu arkadaş yaralı bir şekilde yere düşürüldü ve sürekli hırpalandı kafasına tekmeler atıldı(Dakikalarca kafasına 2 kişiden sürekli tekme alan birinin bayılmaması gerçekten çok ANORMAL.Yere düşüp dayak yedikten sonra hala karşı tarafı ittirecek bir gücü var...).Arkasına geçip kolunu kıvırıp ters yöne çekip kırma emotelerini yazdım.2 tane MC'den dayak yemiş birinin tekrardan hiç birşey olmamış gibi kalkıp zaten role devam etmesi ayrı bir kural ihlalidir ki bu arkadaşın OOC sicilini göz önüne aldığımızda bu oyuncunun ilk kasti non role play'i değil ve bilerek bu şekilde toxiclik yapmaya devam ediyor.Şunuda eklemek isterim ki kendisinin yaptığı low level role play'i şikayet ettiğimiz için bende karşı taraftan ne götürürüm mantelitesi ile açılmış bir şikayettir.Zaten kendisi 2 kişiden ağır bir şekilde dayak yedikten sonra hiç birşey yokmuş gibi ayaklanıp tekrardan celallenmesinden sonra bu OOC sicili bozuk arkadaş ile rolü kısa kesip yoluma gitmeye karar verdim.Şu ana kadar herhangi bir rol hatam ve bana karşı açılan bir şikayet olmamıştır.Bunların göz önüne alındırılarak şikayetin değerlendirilmesini ve karşı tarafın hakettiği cezayı almasını talep ediyorum.Son olarak şikayeti açan kişiyi "BEN" olarak belirtmene rağmen şikayeti açtığın hesabın Aziel ile hiç bir ilgisi yok?