Konu: Tyzee Nguyen - DM  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 24.01.2023 19:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Nguyen @Diablo31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tyzee Nguyen adlı karakter dün hood bölgemize geliyor, aramızda hiçbir husumet olmamasına rağmen bize küfür ediyor, küfür ile karşılık veriyoruz, daha sonra üç dört kişi toplayıp hood bölgesine brawl için baskına geliyorlar, ardından bu arkadaş bugün yine geliyor, beni hatırladın mı gibisinden yine kışkırtıcı tavırlar sergiliyor, arkadaşa cevap vermiyorum yine. Daha sonrasında karakter kendi bölgemde ateş açıyor, ''Kardeşinin intikamını alır, icraatini yapar'' emotesi atıyor, burada da türkçe terim kullanıyor, arkadaşın ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Sanırım çok fazla kurtlar vadisi izlemiş..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/4cu19zj

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı.

#1 - 24.01.2023 22:44
Öncellikle allahın selamını vererekten savunmamıza başlıyalım. Şimdi öncelikle biz bu arkadaşımız ile brawl rolü gerçekleştirdik, sonrasında bu arkadaş brawl rolunde silah çekti. Ateş etti, bu sadece bir kısmı diğer kısmı almamışım, bunun devamında sıkmaya devam ediyordu. Sonrasında biz bunları mahallecek tekrar basıcaktık, 2 kişi gittik Maskelerimizi taktık, sıktık. Ve emotede türkçe terim kullanması yasak değil, allahsız gibi sıkar tarzi bi emote vermiyorum zaten icraati yapar diye emote veriyorum. Sıktığının videoda kanıtı var, emotesi silah çekip bize sıkıyor. Brawl rolüne uymuyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1064865132095754301/1067530241641287721/image.png ve burada tehtid ediyor, forumda görüşürüz diyerekten.

#2 - 24.01.2023 22:46
Tehtid ssini atamamışım https://www.hizliresim.com/bnhz3c9

#3 - 24.01.2023 23:26
Neden hood'da brawl rolü başlatıyorsunuz, buna bir sebebiniz yada kanıtınız var mı? ek olarak 4 kişiye karşı tek kişi birşey yapamayacağım için, silahıma davranıyorum, fakat sizden kimse düşmüyor, RK yemiyor ve olay kapandı diyerekten devam ettirmiyorum. Daha sonrasında bana gelip naber diyorsun, beş dakika sonra bana ateş ediyorsun Low RP yaptığını da gösteriyorsun.

Ayrıca bu arkadaşımız sivil, silahlı rollere nasıl karışıyor? bu da cezalara eklenmeli.

#4 - 25.01.2023 01:43
Hoodda kavga başlatmamın bir sebebi var, sabahleyin bana yumruk atıyorsun. Sonrasında olayın 30 dakika öncesinde kuzenime yumruk atıyorsunuz, kovuyorsunuz. Sonrasında gelip bana anlatıyor bende gelip size sıkıyorum. Olay bu kadar. Silaha davranman bi' düşmanlık başlangıcıdır, ben o olaydan sonra silahlandım. Sonrasın da gelip intikamımı aldım. Sivil değilim, idlewood kapaldı, idlewooda tekrar yerleşiyoruz. Aktif bi birliğim yok fakat çetem var. Her şey /birlikden ibaret değil, biraz rol odaklı oynalım  ;)

#5 - 25.01.2023 02:45
Sana yumruk attığımı hatırlamıyorum dostum, zaten brawl rolü yapmışsınız, sonrasında neden DM ile sürdürüyorsunuz? oyun kurallarını biraz okusaydın bana akıl vermek yerine çatışma rollerine /birlik olmadan katılamayacağını bilebilirdin. Sonuçlanabilir.

#6 - 25.01.2023 05:12
Bana birlik kurallarını öğretme, senin ile daha fazla tartışmaya girmeyeceğim iyi roller.  :-*

#7 - 25.01.2023 18:43
Merhaba, inceleniyor.

#8 - 25.01.2023 18:45
Tyzee Nguyen karakteri hatalı emote ve DM sebebi ile cezalandırıldı.