Konu: [Davis Gillmore - Maske_23669] R20'ye karşı yapılan roller.  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 20.01.2023 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davis Gillmore @LSEnes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Davis Gillmore karakteri ile daha önce bir etkinlikte tartışma yaşadık, sokağa gelmeyin gibisinden bir konu geçti, olayın üstünden 2 gün geçtikten sonra karakter sslerde görüldüğü gibi arkadaşı ile Hood bölgesine geliyor (sste görülmemiş), bana etek giydirecektin hala giydirebilirmisin gibisinden soru soruyor, tamamen olay çıkartma amaçlı olduğu belli, aynı şekilde agresif rol ile karşılık veriyorum ve karakteri sokaktan gönderiyorum, daha sonra ALTTAB attığım sırada karakter maskeli bir şekilde gelip bana ateş açıyor. Maskeli karakter o mu bilmiyorum, çünkü ALTTAB'daydım fakat o olmalı. Değil ise DM ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1 RESİM :
Spoiler: GösterGizle

2 RESİM :

3 RESİM :

Ek açıklamalar(varsa): Karakter Sivil olduğu halde çatışma rollerine giriyor, bu da cezalara eklenmeli.

« Son Düzenleme: 20.01.2023 00:40 UtkuJR »

#1 - 20.01.2023 01:18
Şikayetin savunmasını yarın yapacağım.

#2 - 20.01.2023 13:30
Tekrardan merhabalar, öncelikle kendin bahsettiğin gibi bir agresif role girmişiz ve karakterim bunun devamını getirmiş. Her iki tarafın da karakterleri siyahi karakterler ve normal bir hayat yaşantısı içerisinde değiller. Bunun dışında, karakterim bir sivil değil. Bir oluşum başvurusu durumundayız. Bir DM ihlali yok, rollerimizi yaptık ve sonrasında planlı bir şekilde hareket edip karakterini vurdum. Bundan başka bir şey yok, ne bir kural ihlali, ne de rol dışı bir olay var.

((Bunun dışında, karakterim agresif çıkıyor dediğin, birkaç yıldır hasımı olan birisiyle konuşuyor gibi kelimeler kullanarak davranıyordu. "Sokaktan git, etek giydireyim mi?" Kelimelerini kullanıyordun. Bundan önce ise, karakterime Ganton bölgesinde etek giydireceğini Santa Maria Beach'te söylemiştin. Bu saçmalıktı, bunun adına buraya gelmiştim ve rol bu şekilde gelişti. Burada bir terslik yok, gelişen rol sonrasında karakterin ters bir duruma düşünce böyle yapmaktansa role devam etmeliydin. Şikayete savunma yapmak bile gayet uzun bir süremi aldı.))

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 20.01.2023 17:22
Henüz sivilken böyle roller yapamazsınız. Bir birlik başvurunuz varsa bile, birlik açıldıktan 10 gün sonra bu tarz rollere girişebilirsiniz.

Karakter illegal kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.