Konu: Chris Hunnam  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2023 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chris Hunnam @safiev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Simon Giesler @Maffei

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.01.2023, 20.00 - 20.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16.01.2023 tarihinde polis rolündeyken bir evden hırsızlık ihbarı geliyor ve bunu yanıtlıyoruz, eve yakın bir bölgeden Premier geliyor ve şüphelenip takibe alıyoruz. Olaylar buradan sonra başlıyor Chris Hunnam'ın kullandığı Premier'i takip ediyoruz, bu sırada rol yapmak istemediğini dağdan taştan giderek gösteriyor zaten, belli bir süre kovaladıktan sonra araya sıkışıyor ve yakalanıyor. Toxic tutumu burada gözükmeye başlıyor, saçma sapan rollere giriyor ve garip hareketler sergilemeye başlıyor. Araca alıyoruz ve departmana götürmek üzere yola koyuluyoruz, "Instagram" tarafından edindiği ultra mega sonik komedi tufanı espirilerini yapmaya başlıyor. Aracın içinde iki memur varken saçma bir role girişip "Zenci göt" demeye başlıyor. Realistik bakılacak olursa bu bana mantıklı bir davranışmış gibi gelmiyor. Polis departmanında özellikle emote vererek araçtan indiriliyor ve kodeslere götürülmek üzere yola koyuluyor, bu esnada rolü falan umursamadan başka bir yöne doğru gitmeye başlıyor. Bu oyuna birkaç saat eğlenmek için giriyoruz kimsenin Instagramdan öğrendiği saçma meemler ile rol yapışını ve rol yapanların rolünü baltalayışına ortak olmak için değil. Göz önünde bulundurularak işlem uygulanırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Toxic tutum ve saçma meemler: GösterGizle

Role uyumsuzluk sergileyerek başka yöne doğru kaçma. (Chatta tüm emoteler var, dikkat edilirse iyi olur.): GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.01.2023 00:07
Böyle bir rapor nedeni olabilir mi ben rol paslıyorum arkadaşa kullandığım kelimenin instagram kelimesi olması ne alaka ? kelimenin türkçe bir terimi yok kullanamaz mıyım arkadaş rol paslıyorum devam ettireceksin zaten ben ic olarak jailimi yemişim rapor açıyorsun üstüne bu sebepten  :garip: :garip:

#2 - 17.01.2023 00:08
ikinci sse gelecek olursak arkadaş güzel edit yapıyor ha o konuşma o yürümeden 5-10 saniye sonrası

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 17.01.2023 17:00
Karakter Retarted RP sebebiyle cezalandırılacak.