Konu: Rouge Stanley, Antonio Bendita.  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2023 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rouge Stanley @babaking12 , Antonio Bendita @Jully

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.01.2023 / 15.00 - 15.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming, Mix
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.01.2023 tarihinde 15.00 civarında bir evden hırsızlık ihbarı geliyor ve doğal olarak bunu yanıtlıyorum. Bölgede Rouge Stanley ve Antonio Bendita oluyor, takip başlatılıyor ve kısa süre içerisinde sonlanıyor. Rouge Bendita yakalanıyor ve polis aracına alınıyor. Olay tam olarak buradan sonra başlıyor, Antonio Bendita /pm yazmak yerine 7pm yazdığından ötürü Rouge Stanley'a atacağı PMi atamıyor ve PM chata düşüyor. PM içeriğinde "Anahtarları bana ver aracına binip kaçırıcam aracı" yazıyor (Ekran görüntüsü 1). İkinci ihlal ise Rouge Stanley bana PM atıyor, ardından bana PM attığını unutup /r komutunu kullanarak Antonio Bendita'a atacağı PM'i tekrardan bana yolluyor (Ekran görüntüsü 2).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Birinci ekran görüntüsü: GösterGizle

İkinci ekran görüntüsü: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Chinatown'a da kovalamaca esnasında giriş sağlandı, orada beklemiyordum. Arkadaşın PMden sorduğu soruya buradan cevap vermiş olayım.

#1 - 15.01.2023 00:56
Savunma yapabileceğim hiç birşey yok her türlü yandım ben mümkünse şimdi jailleyin sabaha kadar afk bırakayım

#2 - 15.01.2023 01:00
Ama dur tek bir hatanı buldum ben yakalanıp polis aracına alınmıyorum tek orda yanlış var

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 15.01.2023 18:29
Karakterler ceza alacak.