Konu: [11.01.2023] Yua Ito - Yanlış me/do kullanımı  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2023 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yua Ito @sud3m

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kirill Poschevo - Lucifer Pyatrow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/01/2023   -     01:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yanlış me do kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yua Ito karakterinin CK'sı kendisi tarafından rol başlangıcında verilmişti. CK olduktan sonra kendi yazdığı yazıyı yanlış anlamış olduğunu "/do" kanalından dile getiriyor. Bu tarz şeyleri belirtebileceğiniz "/pm" kanalı veya rol bitiminde ticket bölümleri mevcut. Son SS'de belirttiği durum fazlasıyla trolling'e kaçıyor. Hoş değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 11.01.2023 16:32 BigBoss »

#1 - 11.01.2023 16:42
Yua karakteri adına birlik yöneticilerinden olarak ben savunma yapıyorum;

Alıntı
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Kural zaten türkçe açıklanmış, anlatmama gerek yok. Yua arkadaşımız önceki "Do" üzerinden sorulan soruyu yanlış anladığından böyle bir karmaşıklık yapıp "Do" kanalını kullanarak yazmış, yanlış okuduğu için acele edip "Do" kanalındandan cevap vermişte olabilir. Ne rolü etkileyen bir durum var ne de size karşı OOC olarak bir kışkırtma/hakaret durumu var. Bunu oyundan PM kısmından "Böyle yaparsan daha iyi olur" diye uyararak oyununuza devam etmeniz daha sağlıklı olurdu. Arkadaşı bu konularda ne yapacağını söyledik, gerekli bilgileri verdik. Büyük bir ihlal görmüyorum, anlık kafa karışlığı olabilir, insanız. Yetkili kararına bırakıyoruz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 11.01.2023 16:53
Bu seferlik uyarı veriyoruz, tekrarında ağır bir yaptırım alabilirsiniz.