Konu: BigBoss / Yuri_Tarasovich - Swag Prepper METAGAME  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2023 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sigmund Waldhramm @BigBoss Swag_Preper @Donjuan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla savaştaydık, alt karakterlere geçmişler vurulmamak adına geçtiği alt karakterle de Swag karakterine info vererek kaçmasını sağlıyor bölge baskınından. Bir tanesi BigBoss alt karakteriyle info veriyor, başka bir sahnede de Swag'ın bilgiyi alıp /q attığı gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bilgiyi alan Swag /q çekiyor: https://streamable.com/n5k19h

Ek açıklamalar(varsa): 64 level oyuncu vurulmamak için böyle şeyler yapmamalı.

#1 - 10.01.2023 21:03
Alt karaktere vurulmamak için geçmek mi? Yuri Tarasovich karakterime NC atarak 09.01 22:36'da geçiş sağlıyorum. Bu da demek oluyor ki bu karakter 2 gün (48 saat) boyunca herhangi bir şekilde savaşa katılamaz. Swag karakterine bu şekilde PM attığım doğrudur. Fakat Swag nerede? SS veya video da Swag Preper isimli oyuncuyu göremiyorum. Fotoğrafta maskeli kişilerin olması şuan ki zaman aralığından bahsedilip bahsedilmediği konusunda net bir kanıt mevcut değil. SS'i aldığınız yerden iyice bir ayıklayın.

#2 - 11.01.2023 00:11

@BigBoss Acaba, doğruları söylesen ne değişir ki? Hata yapmışsın kabul etmek yerine yalanlara başvurup kendini forumda küçük düşürüyorsun neden güzel kardeşim benim? Bak o baskın attığımızda Swag Prepper arkada afk atmış sende ona pm atıyorsun, ama afk işte ne yazık ki üzgünüm onuda vurdum
« Son Düzenleme: 11.01.2023 00:15 YUCA THE GREAT »

#3 - 11.01.2023 00:28

Aaaa, şuna bakın 01:41'de Swag karakteri oyuna giriyor ve Ruskalov'a ( :D ) atıyor nası ya?  ::) Yönetime beni şikayet edicen derken hep kendini ifşalamışsın o nasıl olacak?

Alt karaktere vurulmamak için geçmek mi? Yuri Tarasovich karakterime NC atarak 09.01 22:36'da geçiş sağlıyorum. Bu da demek oluyor ki bu karakter 2 gün (48 saat) boyunca herhangi bir şekilde savaşa katılamaz. Swag karakterine bu şekilde PM attığım doğrudur. Fakat Swag nerede? SS veya video da Swag Preper isimli oyuncuyu göremiyorum. Fotoğrafta maskeli kişilerin olması şuan ki zaman aralığından bahsedilip bahsedilmediği konusunda net bir kanıt mevcut değil. SS'i aldığınız yerden iyice bir ayıklayın.

Yönetimi kandırmaktan, işlem almasınıda talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 11.01.2023 00:30 YUCA THE GREAT »

#4 - 11.01.2023 08:10
Merhabalar, öncelikle birbirimize karşı saygımızı bozmamalıyız. Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım ve kelimelerimizi ona göre seçelim lütfen.

https://streamable.com/n5k19h
 Dakika 01.41.
Benim savaşla veya herhangi bir rol ile alakasız bir şekilde oyundan çıktığımı görüyorsunuz, karakterime bakarsanız yan dönük ve ne bir ateş almış yere düşmüş ne de herhangi bir role girilmiş. fakat attığınız ss'de beni vurduğunuz gözüküyor. Bunu nasıl yaptığınız hakkında bir fikrim yok fakat bu konuda yönetimi kandırmaya çalışmanızı kınıyorum.  Hiç bir rol ile alakasız bir şekilde oyundan çıkış yapmamın herhangi bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum.

Dakikaya baktığımızda 01.40. Bu olay örgüsünde bir yanlışlık olmalı.

Velhasıl kelam, ben duvara dönük bir şekilde AFK bıraktım, AFK bıraktığım yer aktif bir yerde değil hood'un içinde bir köşe,  beni vurdunuz veya vurmadınız bu konuda oyuna girdiğimde malesef herhangi bir bilgiye sahip olamıyorum bu benim ile ilgili bir problem değil, oyun bize bu bilgiyi vermiyor. Duruma benim açımdan baktığınızda, ben alt tabdayken oyuna girdim ve /q attım, ne gelen adamı gördüm ne vurulduğumu biliyorum. Ve bunları öğrenme şansım da yok. Bu tarz rollerden kaçıcak bir adam değilim, rolün her türlüsünden keyif alıyorum.

Anlamadığım ikinci bir nokta ise "Aaaa, şuna bakın 01:41'de Swag karakteri oyunaygiriyor ve Ruskalov'a ( :D ) atıyor nası ya?  ::) Yönetime beni şikayet edicen derken hep kendini ifşalamışsın o nasıl olacak?"  Yazmışsınız, 01.41'de Swag karakteri oyuna girmiyor, Swag karakteri uzun zamandır orada AFK şekilde bekliyor ve attığınız ss'lerde de 01.40'da da oyunda olduğu mevcut, saat geç olduğu için alt tab'dan çekip /q attım bunun sizin baskın zamanınıza denk gelmesi ilginç gelebilir ama reel hayatta da saat geç olunca uyku bastırıyor, insanların dinlenmesi gerekiyor. Uyku için /q atmam bir kural ihlali midir sence?, benimle herhangi bir role girmemişsiniz, ben /q atarken ekranımda benimle role girdiğinize ait bir yazı da yoktu, 01.40'da beni vurmuşsunuz, 01.41'de arkadaşınız koşarak bana doğru gelirken ben oyundan çıkmışım görüntüler bunu gösteriyor, bir dakika içinde 01.41'deki shot video'da gözükmüyorsunuz orada yoksunuz bile, garip bir durum var burada anlamış değilim ama bazı çıkarımlar yapmakta özgürüm karar yönetimin olsa da, dokunmam gereken yerlere dokunmaktan asla çekinmem. 01.40'daki fotoğrafınızda Swag Preper karakteri yan duruyor fakat kısa videonuzda dümdüz karşıya bakıyor ikisinde de Swag Preper karakteri afk,  Fotoğraflarda oynanma olduğunu buradan anlayabiliriz diye düşünüyorum + olarak ben AFK'iken 01.40'da yan şekilde duruyorum karaktere ateş ediyorsunuz ama 01.41'de düz duvara bakar şekilde duruyorum. O sırada AFK olmasam karakter yere düşer buna hepimiz katılıyoruz. 01.41'de karakter dümdüz duvara bakıyor. Ben 01.40-01.41 arasında oyuna girip karakteri düz bir şekile getirme şansım yok herhalde öyle değil mi? Buralarda yanlış bir şeyler döndüğünü düşünüyorum. Karar yönetimin teşekkürler.
« Son Düzenleme: 11.01.2023 09:07 Donjuan »

#5 - 11.01.2023 10:06
Mixing'e karşılık bir açıklama ve  bir eklenti daha sunmak istiyorum, David Piazza( @cevataga11 ) adlı karakter ile hood içinde roldeydik, sizin mekana baskın yapacağınızın haberi, rol içinde Poschevo'ya  bağlı olan Di Piazza Organization'ın lideri David Piazza'ya mesaj olarak iletildi, sonrasında o mesaj bize iletildi.  Bunlar da kanıtlarımız.
David Piazza'ya gelen mesaj iletileri;

Swag Preper'a gelen mesaj iletileri;

"Geliyorlar Bellucci'den haber geldi güvenli bir yere geç. Saat 01.36"

Bu şikayet üzerine bu screenshotları paylaşıyorum. İçinizden çıkan bilgilere karşı oyun içinde birbirinize tavır alacaksınız diye bunları açıklamak zorunda kalıyoruz, kusura bakmayın.

Biz Poschevo birliği olarak, Mixing, Metagame konularına çok uzağız. Tüm birlik üyelerimize de bu konulara dikkat etmeleri için uyarılar yapıyoruz.
Çünkü Role Play sunucusunda rol yapılır :)
« Son Düzenleme: 11.01.2023 10:08 Donjuan »

#6 - 11.01.2023 11:28
Swag Prepper karakteri afk, durumdan habersiz olabilir ama Sigmund karakterinin mixing yaptığı ortada. Kendimizi ve yönetimi kandırmayalım lütfen. Karakter ceza alacak.