Konu: Floyd Walters  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2023 17:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Floyd Walters @langer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @jigolomert34  Aziel Hermosa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla savaştayız, Idlewood ve Ganton birliği olarak. Arkadaş bara girdi ve sıkmaya başladı, fakat arkadaş Q atmış. Bu arkadaş birliğin R18'i.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir ceza alsın, arkadaşların hem hile şikayeti var. Hem iki tane Q şikayeti, zaten savaş sonunda birlik şikayeti açacağız.

#1 - 07.01.2023 17:48
Q atan elemanın birlik r18i olması çok komik ::)
Birlikten cıkıp 90 yıldır girmiyorum cullenzle kavgalıyım demez umarım savunmaya  :-\
Acınası

#2 - 07.01.2023 18:55
Barda afk duruyordum kişinin geldiğini görmedim oyundan çıkacaktım tam o sırada şahıs geldi tekrar oyuna girdim fakat kişi ortamda yoktu. Ayrıca ip doğrulama sıkıntısı var denemek için mobil veriden girmiştim kişinin beni bulması kısa sürdü güzel tesadüf. Mekanı dün gece almıştım benim olduğu ıc olarak bilinmiyordu, kişi isterse rol tekrarlanabilir. Arkadaşın saygısızlığını anlayamadım hiç bir savaş rolüne katılmadım bu zamana kadar, kinlenmesi garip.

#3 - 07.01.2023 18:58
Sana ilerde pm attım zaten knk bunu belırtebılırdın.
en komigi 5 hit attıktan sonra cıkman  :-*

#4 - 07.01.2023 18:59
Q atan elemanın birlik r18i olması çok komik ::)
Birlikten cıkıp 90 yıldır girmiyorum cullenzle kavgalıyım demez umarım savunmaya  :-\
Acınası
Üslubundan dolayı ceza almasını istiyorum. Keyifli roller.

#5 - 07.01.2023 19:11
Barda afk duruyordum kişinin geldiğini görmedim oyundan çıkacaktım tam o sırada şahıs geldi tekrar oyuna girdim fakat kişi ortamda yoktu. Ayrıca ip doğrulama sıkıntısı var denemek için mobil veriden girmiştim kişinin beni bulması kısa sürdü güzel tesadüf. Mekanı dün gece almıştım benim olduğu ıc olarak bilinmiyordu, kişi isterse rol tekrarlanabilir. Arkadaşın saygısızlığını anlayamadım hiç bir savaş rolüne katılmadım bu zamana kadar, kinlenmesi garip.

Bilmesine gerek mi var? Zaten Ganton birliğiyle savaş içerisindeyiz, sende oradan işyeri almışsın. Sence içeriye girip kontrol etmemiz normal değil mi?

#6 - 08.01.2023 11:49
@langer linkler kırık, başka bir platform üzerinden kanıtlarınızı en kısa sürede güncelleyin.

#7 - 08.01.2023 12:51

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 08.01.2023 13:43
Karakter ceza alacak.