Basit bir oyun için kimlik ifşa durumlarına, fotoğraf ifşa durumlarına ve dahasına girecek bir insan değilim. Bu konuda istediğini düşünebilirsin fakat üzerime dayattığın suçlamalarda alnım ak. Loreks'in bahsettiği fotoğrafı bilmiyorum, yaydığını ima ettiğin Mastin'in böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Oyun oynadığım yerde, oyun oynamayı bırak gündelik hayatımda böyle aşağılık davranışlar sergileyecek birisi olmadım hiçbir zaman. Şayet bahsettiğin işe girişmiş olsaydım, bir taraflarım tutuşurdu birbirimizde fotoğraflarımız var diye. Oysa geçirdiğimiz günlere ve sesli+görüntülü sohbetlerimize istinaden yüzümün güldüğü ve dâhi güleceği birçok an var. Videonda incelediğin şikayette yaptığınız ihlaller ortada ve bunun gibi daha nicesi yanınıza kâr kaldı. Forumdan bunu yapmak belki hiç doğru değildi fakat o ihlale istinaden çırpınıyor olmanızı gösterecek birçok yoldan bir tanesiydi. Ekran görüntülerinin editli olmasından, özel konuşmaları sızdırdığımdan ve fotoğraf paylaştığımdan bahsediyorsun. Bunları yapmak bana bir şey kaybettirmeyeceği gibi kazandırmayacak da. Hatta kazanmama ihtimalim kaybetmeme ihtimalimden daha yüksek. Bu iddiaların çıkış yerine, aktif hâlde duran şikayetim üzerinde konuşuyorum. Bahsi geçen durumları yeterince açıkladım janıtlarımla beraber ve ek açıklama kısmından sana hitap ettim. Hileden ban yiyen birlik üyelerin, Rahadin Zarovich karakteriyle Multi Account yapıp karakterin God'dan banlanmasına sebep olman bariz şeylerdi. Bu hile iddialarında bulundum ve aslının olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Şikayet açmadım tabii. Hem discord görüntülerinin kanıt niteliği taşımaması klişesine sığınacağını bildiğimden hem de günün sonunda ne kadar geçerse geçsin kendini ele vereceğini bildiğim için. Uzun lafın kısası şu bu iddialar ve kimlik veya fotoğraf ifşaları konusunda: Bu kadar seviyesiz asla olmadım. Yeri geldi sabrım taştı, yeri geldi mentalim patladı ve yeri geldi küfrü basıp verdim ani tepkilerimi bir güzel. Fakat asla içten pazarlıklı olmadım ve bulunduğum iddiaları destekleyecek görüntüleri bugüne kadar herhangi bir yere göndermedim. Sadece elimde tuttum ve bana karşı buna benzer bir ihlal yapmanı, bahsettiğim şeyleri benim üzerimde kullanmanı bekledim. Kullandın ve ihlalini yaptın da. İşin içinden "Birlikten kicklerim öyle bir şey varsa." diyerek sıyrıldın belki ama günün sonunda savaş muhabbetlerine girildiği ilk günden beri 4 kişi yasaklandı tarafınızdan. Bunlara göz yumdunuz çünkü win hırsı bürümüştü sizi. Vakti zamanında Gürcü birliğin size yaptıklarını, en az 1.5 aydır siz başkalarına yapıyorsunuz. Ve bunun sonu asla gelmeyecek. Manipülasyonu iyi beceriyorsun Lencarst, ağzın iyi laf yapıyor ve bilmezlikten gelmeyi de çok güzel beceriyorsun. Yine de sorun değil. CK meselelerine ve rol dahilince gerçekleşen unsurlara dönüyorum. Sana ve birliğine sunduğum konseptin ve farklı rol işleyişinin haddi hesabı yok. Bu çerçevede de birlik işleyişinde karakterime ve OOC işleyişte bana verdiğin yer, danıştığın ve daha da önemlisi ve normali benimle istişare ettiğin ortada. Bunlar benim için mesele hâline gelecek şeyler değil çünkü ben bu oyunu win hırsıyla oynamadım. Son 3 haftadır sizin kaleminizle oynuyorum. Bundan öncesine kadar DM atmayan, enjoyer takılan biriydim ki hâlâ enjoyer takılıyorum aslında. Fakat bu uğurda herhangi birini toxiclemeden, sadece kendi dalgama bakarak takılıyorum. Bu platformda kendisini toziclediğimi söyleyecek insan sayısının da sen ve senin birliğin dışında bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum. Yine de dediğin gibi olsun çünkü ben yine CK muhabbetine dönüyorum. Bir rol gerçekleşti ve ben de buna uydum. Sonrasında discord üzerinden ticket açıp FM üst ve FM üyeleriyle konuştum. Eyvallah dedim ve normal işleyişime devam edip sadece rol yaptım. Sonrasında savaş muhabbetleri döndü ve herhangi birinizi -esir konumdayken- toxiclemedim. "Yat" yazdığım yerin ekran görüntüsünü siz atmadan söyleyeyim; eleman birçok ihlal yaptı ve en son goddan ban yedi. Bu konuda yine algı yapmakla uğraşmamanızda fayda var. Buna benzer birçok şeyin üzerinde konuşulur belki yine, fakat olabildiğince kısa tutmayı istiyorum. Varlığıma dayattığın hiçbir suçlamanın aslı yok. Kimlik ifşa ve fotoğraf yayma gibi yöntemlere başvurabilmem için önce bu platformdan birçok kişiyle OOC muhabbete girmiş olmam gerekiyor ki; varlığımdan haberdar olan 10 kişi bile yoktur belki bu platform sınırlarınca. Platformdan kalıcı olarak uzaklaştırılırım veya uzaklaştırılmam. Orası önemli değil fakat tekrar söylüyorum; bu suçlamaların hiçbirini gerçekleştirecek mantalitede değilim. Onun dışında kaydında gösterdiğin unsurları da niye yazdığım bariz. Bir araya başka platformlarda gelerek bunları konuşmayacağımız bariz ikili olarak. Dolaylı, seviyeli ve resmi(?) bir dille şikayetimden de alakasız olmak üzere birkaç açıklamada bulundum. Aslı olan şeyleri reddedebilmek adına dramayla karşılık vermenden daha normal hiçbir şey yok. Gecen iyi olsun, sabah daha dinç bir kafayla neler yazmışım bakar, duruma göre ekleyeceğim bir şey olursa eklerim. O kadar zamanım da olursa tabii çünkü doğrudan senin pencerenden bakıldığında platformdan uzaklaştırılmamam için hiçbir sebep yok. Bakalım..