Konu: Aziel_Hermosa DM  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2023 14:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aziel_Hermosa forumunu bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.1.2023   14:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2.5 aydır oyuna girmiyorum öylesine bi girip bakayım neler değişmiş dedim, oyuna girdim şahıslar geldi ateş açtı özelden sorduğumda ise savaş felan var dediler benim olduğum birlikle savaşları var mı yok mu bilmiyorum ama benim olduğum birlikten çıkalı çok oluyor ic olarak oraya hiç uğramadım. karakterimi bile ilk kez görüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1039539659916714095/1061246118769479730/sa-mp-006.png

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı alsınlar.

#1 - 07.01.2023 15:11
benım vurdugumu nerden bılıyon

#2 - 07.01.2023 15:18
https://cdn.discordapp.com/attachments/1039539659916714095/1061256834587033620/sa-mp-007.png

konuşmalardan kimin sıktığı belli

sunucuya attığım bir laf yok şahıslara söylüyorum çünkü girer girmez tanımadan etmeden direkt sıktılar.
bende sunucuyu böyle yapıyorsunuz demek istedim  :-\ O:-)

#3 - 07.01.2023 15:29
Savaşta olduğumuz birliğin hoodunda onlar gibi giyinip orada duruyorsun taksi yapmıyorsun değil mi knk

#4 - 07.01.2023 15:53
ben orada durmuyodum oyuna girer girmez sıktınız zaten ilk attığım ss de chatbox vermiş hoşgeldiniz diye.
savaştasın diye oradan geçen herkese sıkma hakkın yok. zaten orada kıyafetçi var taksici var belki kıyafet almaya gelmişim, belki taksicilik yapacağım orası seni alakadar etmez. dahada uzatma yetkili karar versin. 
zaten sıktığını kabullendin  ::) :-*

#5 - 07.01.2023 15:56
Tmm knk düsman mahallede bı zencıyı vurmak benım hatamdı  :(

#6 - 07.01.2023 16:20
Duzgun savunma

O saatler gantonda sürekli turluyoruz.

eve vesaire giriyoruz paso oralardayız

burda seni görüyoruz düşman olduğumuz mahallede sürekli adam ararken karşımıza sen çıkıyorsun ve yoldan geçtiğinde yok ara sokakta bekliyorun bu karakterler sutten cıkmıs ak kasık mı kanka bırlıktende cıkmıssın inandirici olmak icin gercekten gülünc.

Spoiler: GösterGizle

ek olarak  :D

Sunucu folloş mu olmuş ney?

#7 - 07.01.2023 16:27
ben o birliğin lideriyle zaten ic olarakda ooc olarakda kavga etmiştim uzun zamandır oyuna bile girmiyorum o birlikle hiç bir alakam yoktu. birlikte olsam bile beni sen hiç görmemişsin sıkarken bile yine tereddüt etmen gerekir                                                                                                yine söylüyorum ben ara sokakta beklemiyordum oyuna girmiştim anında sıktınız.
diğer evlerde ne kadar gezdiğiniz kimi vurduğunuz felan beni etkilemiyor alakadar etmiyor.  >:(

#8 - 07.01.2023 16:31
muhammed cullenz dostumla kavga etmen beni ilgilendirmez ahbap.
yetkililer sonlandırır artik.

#9 - 08.01.2023 11:26
Daha önce AGB birliğinde toplu rollerde görmediğiniz bir karakteri vurmanız normal değil, sistemsel olarak birlikte gözükse bile mahallede yaşayan sıradan bir karakter olabilir. Aziel Hermosa karakteri Deathmatch gerekçesiyle cezalandırılacak.