Konu: Bağlantı kopartmak / ooc kin / mix / retarded rp  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2023 01:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko Schwegler @Jorleion Callum Lamont @Johnathan_James

Olaya dahil olan şahit karakter adı: AGB üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bağlantı kopartmak/ooc kin/mix/retarded rp

Alıntı
/sq, ooc kin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kaç gündür arkadaşların kuyruk acısı olmalı defalarca sivil olmalarına ve uyarmamıza rağmen bizim ile uğraşmaya devam ediyorlar, kışkırtıcı davranış, sözler ve social paylaşımlarından dolayı artık yeter deme noktasına geldik ve ateş açtık. Ateş açmamızın amacı onları korkutmaktı ama bu onların hoşuna gitti ve bizimle daha fazla uğraşmaya başladılar.

Niko karakterini tek buluyoruz ve ateş açıyoruz tak bağlantısı kopuyor.

Social'da paylaşım yapıyoruz küfürler salak saçma yorumlar, sokağı gece saatlerinde boş bulup oturup ss alıp sokağın sahibi diye ileti atmalar ne olduğunu gösteriyor zaten.

Birde Niko arkadaşımızın pmleri mix olduğunuda kanıtlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

sivil olmalarının kanıtı

bağlantı koparmak

kışkırtıcı sözler falan

social paylaşımları

mix

((üstteki sste Jaywon karakterinin oyuna yeni girdiğini görebilirsiniz bu neden ile idsi değişiyor ve Niko karakterinin asıl pm attığı kişinin idsine denk geliyor. "Q atmış" derken Jaywon karakterinden bahsettiğini anlamamak biraz mallık olur ne demek istediğini anlıyoruz. "Birliğe al" birliksiz bizim ile uğraşıp şikayet açmamamız için atılan bir pm kendisini belli ediyor. ))

Ek açıklamalar(varsa): SSlerin tarihlerine iyice bakılmasınız istiyorum bir kaç gündür uğraşmaktayız. Gerekli cezalarını alırlarsa iyi olur.

#1 - 03.01.2023 01:40
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerek şahısların açtığı şikayetlerde gerek bizim açtığımız şikayetlerde, Vice Socialda ve oyun üzerinden toxiclemeye günlerdir devam ediyorlar. Şahısların en ufak rol bilgisinin olmadığını düşünüyorum. Rol yaptıklarına en ufak bir kanıtları varsa sunabilirler. Vice Social ve oyun üzerinden her aktif oldukları saat bizi toxicleyici, aşağılayıcı, kışkırtıcı ifadelerde bulunduklarını kanıtlarla görebilirsiniz. Kişilerin caydırıcı ceza alması gerekiyor fakat bu onlara engel olmayacaktır. Forum hesaplarının kapatılmasını talep ediyoruz. Günlerdir toxic kişilerle uğraşmaktan keyif alamaz olduk. Böyle şahısların ortamdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Haklarında hayırlısı, iyi günler iyi roller :)

#2 - 03.01.2023 04:01
Yahu ne kuduruk herifler çıktınız 😀 bana sıktığınız yerde ben interior içindeydim. zaten sıktığınızda canım gitmiyor farkındaysanız bug olarak orada gözüküyorum 🙂 bizi birliğe de aldır lafını callum'a pm atarak ilettim, duş almaya gidiyordum orada. q atmış lafını da o pm attığım arkadaşa söyledim. callum q atmış pm sana geldi anlamında. ne kadar ucube insanlarsınız 🤧 sokağını boş bırakma sen de, ben de gelip sokağına çöküp sokak benim demeyeyim. ortada ne bir mix var ne bir retarted rp olayı. arkadaş beni korkutmak için silah sıkıyormuş ahahahayt kanka kusura bakma da oyunda kimseyle baş edemediğiniz için bizi silahla düşürmeye yer arıyorsunuz zaten. bir de neymiş korkutmaya çalışıyormuş 😀😀😀 o yüzden ben idlewood sokağına kaçınca 10 kişi sokağı koşarak bastınız 😁😁😁 ne kadar laf söylesek boş, şimdi bu şikayete de 20 sayfa kastırın😅😅 buraya sayfa kastıracağınıza oluşumunuza ss kasın da belki onay alırsınız kuzen. savunma yeterli. iyi günler 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

#3 - 03.01.2023 04:08
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerek şahısların açtığı şikayetlerde gerek bizim açtığımız şikayetlerde, Vice Socialda ve oyun üzerinden toxiclemeye günlerdir devam ediyorlar. Şahısların en ufak rol bilgisinin olmadığını düşünüyorum. Rol yaptıklarına en ufak bir kanıtları varsa sunabilirler. Vice Social ve oyun üzerinden her aktif oldukları saat bizi toxicleyici, aşağılayıcı, kışkırtıcı ifadelerde bulunduklarını kanıtlarla görebilirsiniz. Kişilerin caydırıcı ceza alması gerekiyor fakat bu onlara engel olmayacaktır. Forum hesaplarının kapatılmasını talep ediyoruz. Günlerdir toxic kişilerle uğraşmaktan keyif alamaz olduk. Böyle şahısların ortamdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Haklarında hayırlısı, iyi günler iyi roller :)

of bebegıme bak bunu artik catismalarda kullanabılırım diye rol yapıyorsun, benim rollerime laf ediyorsun 😅😅😅 iletilerime gir de gözün biraz kaliteli rol ss görsün  ::) ::)

puta hemen onu yerine birak

tm ahbabim 🙂👍

adama silah dogrultuyo adam silaha karsi poz veriyo 😆😆😆
« Son Düzenleme: 03.01.2023 04:14 Jorleion »

#4 - 03.01.2023 04:11
kanka bu kadar kudurup çıldıracağınızı bilseydik elleşmezdik ya ::) ::) ::) kışkırtmak ne zamandan beri kural ihlali oldu canım? Benim sözde olan bağlantı koparma gibi bir ss'im bulunmuyor, ne anlatıyorsunuz siz? Ühüüü, sokagımızda foto cekıp vice social atmıslar :((((
REWQNRKEWQNRIKQEWNRĞIQWEKNRĞIQWEN sokağınızda kimse yokken gelip bu ss'i çekmedik ayrıca arkadaşımın dediği gibi sokağında dur boş kalmasın, kafana göre şeyler uydurma. Bu kadar çıldırıp otu boku ss alacağınızı bilseydik sokağınızı ellemezdik :DDDDDDDDDDDD hadi kanks, turkish drill dinleyerek kalitesiz rollerinize devam edin O:-)
Ayrıca sivil takılmamızdan sanane kanka? Vallaha yok ol ya XD
« Son Düzenleme: 03.01.2023 04:15 Johnathan_James »

#5 - 03.01.2023 04:19
@KSZ fazla bir savunmaya gerek yok kanka sonuçlanabilir

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 03.01.2023 04:27
Karakterler birden fazla kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.

Mix için yeterli bir kanıt yok. Aynı şekilde /q için de.

Fakat ortada bir "illegal kural ihlali" var ve bunun yanında forum toksikliği de yer alıyor. Tekrarında çok daha ağır yaptırım alacaksınız, burasının bir oyun platformu ve halka açık bir yer olduğunu anlamanız gerekiyor.