Konu: Richard Baltieri - Slient aimbot  (Okunma sayısı 483 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2022 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Legitz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Videoda görüldüğü üzere arkadaş slient aimbot kullanıyor. Koltuğa sıktığı hatta koltuktan çıkan mermi izine kadar gözüküyor. Görsellerle birlikte videoyu izlerseniz o mesafeden arka arkaya 3 hiti nasıl attığını çok net göreceksiniz. Slient aimbot ile oynadığı için koltuğa saplanan mermi bile bana geliyor. (BPL)
Aramızda bulunan mesafeyi de videoda görebilirsiniz. Can oranım (165)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

VİDEO :  https://streamable.com/97skiz

Hasarlar:

Ek açıklamalar(varsa): Mal varlığı aktarılmasına karşın hesabını incelemeye alırsanız çok iyi olur.
« Son Düzenleme: 18.12.2022 10:50 Aqu »

#1 - 18.12.2022 00:10
Her vurulduğunuzda soluğu şikayette almanız enterasan. Savaş rolü yapıp, sonrasında hile diye burada iki saat dil dökmenize gerek yok, LS'den LV'yi vurmuyoruz, aramızda topu topuna 5 metre var ya da yok, etrafta koşturuyorsun. Vurulabilmen fazla da imkansız bir şey değil, her düştüğünüze şikayet açmayın.

#2 - 18.12.2022 00:13
Şüphelendim ve açtım, vurulmak ya da vurulmamak önemli değil. Koltuğa gelen mermi bana saplanıyor, yani BPL var. Hilen yoksa şikayete beni vururken video kaydını atarsın, biter. Savunma yapacak kadar önemli görmüyorsan, savunma yapmazsın ve yetkili kişi ona göre değerlendirir.

#3 - 18.12.2022 00:43
O bulvarda dönen çatışmada sadece ben değil Bertuzzi tarafından ve sizin tarafınızdan birçok adam yer alıyor, bir hilem olsaydı koltuk yerine direk mermiler sana isabet ederdi değil mi? Şüphe bazen iyi bir şey değildir, insanların günahlarını almak yerine kendi üyelerine mermi.cs uzantısını sildir, teleport hilesini sildirt. Ek olarak can oranın kaç olursa olsun elimdeki silah deagle, bir hiti 46.2 dört hit atmışım. Ölmen lazım değil mi zaten?

"Koltuğa saplanan mermi bile bana geliyor." (?)

GTA objelerinden böyle mermi geçme problemleri olabiliyor, ortadaki masa buglu. Oraya çarpmış gözükse bile aslında mermi sana isabet ediyor, bilgi dahilinde olması dileğiyle.

#4 - 18.12.2022 00:58
O bulvarda dönen çatışmada sadece ben değil Bertuzzi tarafından ve sizin tarafınızdan birçok adam yer alıyor, bir hilem olsaydı koltuk yerine direk mermiler sana isabet ederdi değil mi? Şüphe bazen iyi bir şey değildir, insanların günahlarını almak yerine kendi üyelerine mermi.cs uzantısını sildir, teleport hilesini sildirt. Ek olarak can oranın kaç olursa olsun elimdeki silah deagle, bir hiti 46.2 dört hit atmışım. Ölmen lazım değil mi zaten?

"Koltuğa saplanan mermi bile bana geliyor." (?)

GTA objelerinden böyle mermi geçme problemleri olabiliyor, ortadaki masa buglu. Oraya çarpmış gözükse bile aslında mermi sana isabet ediyor, bilgi dahilinde olması dileğiyle.

Kısa bir dipnot, arkadaşın karakteri tavşan sanırım kurşunlardan zıplayarak kaçmaya çalışıyor kendisi.

#5 - 18.12.2022 10:36
O uzaklıkta üç tane hit atman imkansız, hatta üç hiti iki saniyede atmışsın. Büyük başarı.

#6 - 18.12.2022 14:02
shotgundan bahsediyoruz arkadaşlar, shotgun sultanın arka kapısından bile mermi geçirecek kadar buglu bir silah. sultanın camının arkasına geçip ateş etsen bile oradan mermi ta karşıya geçiyor. ortada bir şey olmadığı bariz.

kardeşim richald baltieri değilsen yanıt atma şu şikayetlere, her şikayetin altında bi fikrin var. fikirlerini kendine sakla şikayetin muhattabı yazsın.

- ek olarak shotgunla değil deagleyle sıkıyor madem sallıyorsun mantıklı salla  :D Birde yazdığını editleyip başına Richard'ın isteği üzerine yanıt yazmışsın, Legitz'in forum susturması yok gerekli savunmasını kendi yazabilir çocuk kandırıyor sanki
« Son Düzenleme: 18.12.2022 14:09 mahalledream »

#7 - 18.12.2022 14:50
richardın isteği üzerine yanıt
shotgundan bahsediyoruz arkadaşlar, shotgun sultanın arka kapısından bile mermi geçirecek kadar buglu bir silah. sultanın camının arkasına geçip ateş etsen bile oradan mermi ta karşıya geçiyor. ortada bir şey olmadığı bariz. sampta bazı objelerin içinden mermi rahatlıkla geçiyor zaten bunu da anlatmaya gerek yok.
Shotgun? Siz iyi misiniz ya, ciddiyim. Meseleden haberin yok, gelmişsin burada kafa açıyorsun.

#8 - 18.12.2022 15:11
sakin olsanıza yanlış konuya ileti atmışım zaten shotgun olayı bambaşka

#9 - 22.12.2022 17:42
Yasaklandı.