Konu: Lance_Winngs DOLANDIRICILIK  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2022 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance_Winngs @eyupcan0131

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS KANIT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DOLANDIRICILIK

Alıntı
DOLANDIRICILIK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile takasa girdik, arkadaş'a arabamı verdim o bana aracımı vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Streamble 1 günlük video yüklüyor o yüzden youtubeye yükledim kanıtı.

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş'a iki bin dolar vergi parası verdim, loglardan bakılabilir onun bana iade edilmesi ve aracımın masraflarının karşılanmasını istiyorum. Motor ömrünün azalması söz konusu. BANSHEE Yİ İSTİYORUM, HUNTLEYİN MOTOR ÖMRÜNÜ ÇOK AZALTTI ARKADAŞ.

Chatlog kayıtlarım mevcut, sunucuda dolandırıcılık ciddi bir problem, kişi ile telefon üzerinden konuştum. Takası yapacağımızı söyledi bende ona güvendim ve satışı gerçekleştirdim. Lütfen telefon loglarını da kontrol edin yalan söylemediğimi anlamış olacaksınız.

« Son Düzenleme: 16.12.2022 19:56 TheAlpha »

#1 - 15.12.2022 21:59

#2 - 15.12.2022 23:06

Şikayeti Yanıtlamak
Oluşturulan şikayetlerde şikayeti açan, şikayet edilen kişi(ler), tanıklar ve yetkili takımı yanıt verebilir. Şikayet ile alakası bulunmayan üçüncü şahıslar şikayete yanıt veremez.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 16.12.2022 02:25
@eyupcan0131 en kısa sürede aracı verdiğinize dair ss atın. Aksi taktirde sunucudan yasaklanabilirsiniz veya daha farklı yaptırımlar alabilirsiniz.

#4 - 16.12.2022 10:40
Oyun huzurunu çok kötü bozdu arkadaş arabamın kilometresin artması ve motor ömrünün azalmasından dolayı banshee marka arabayı istiyorum. Arkadaş beni arabama bindirip aracı vereceğini söyledi ve araç sakla araç çıkar yapıp araçtan beni atıp araci kilitleyip yoluna devam etti PM den uzlaşmaya çağırdım ama mesajlarıma cevap vermedi dün bir olusumdaydi R20'sine ulaşıp kendisinin R19'A bile dolandırıcılık yaptığını duydum bu yüzden banshee aracı istiyorum.

#5 - 16.12.2022 20:46
Tarafımca son ileti başka ileti gelmeyecek araç iadesi istiyorum banshee olarak huntleyi neden istemiyorum arkadaş kilometresini arttırdı ve motor ömrünü düşürdü maddi olarak zarar verdi oyun huzurumu bozdu bu yüzden onun bansheesini istiyorum.

#6 - 17.12.2022 11:12
Artık sonuçlanabilir mi kaç gündür rol yapamıyorum?

#7 - 17.12.2022 22:45

#8 - 17.12.2022 22:49
Şikayet inceleme altında.

#9 - 21.12.2022 19:44
Karakter platformdan yasaklandı, araç iade edilecek. Detaylı log kontrolü sonrası para akışı tespit edilip, aktarılan karakter de yasaklanacak.