Konu: Jakov Vlasic (Non-RP, Fear-RP)  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2022 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jakov Vlasic ( @Empty )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/12/2022 - 15.40/ 15.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
-Non-RP
-3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinin üstlerinde de açıkladığım gibi sunucu açıldıktan sonra bisikletimi almak için evime gidiyorum ve öncelikle Agron karakterini görüyorum ve kendi ağzıyla arkadaşını içeride olduğunu söylüyor ben de evimi soyduklarını öğrenmiş oluyorum. Sonrasında kapıyı açmayacağımı söyleyip uzaklaşmış gibi yaparak bir arka sokağa geçip Agron'un gitmesini bekliyorum. Agron gittiğinde evime giriyorum ne olur ne olmaz silahımı almak için ve arkadaş yumruk emoteu atınca ben de ( 3.6. Silah kuralları )'na göre silahımı çekip durması için silahı doğrultuyorum. Ateşlemiyorum.Ancak arkadaş korku rolüne uymadan silahlı adama yumruk atmaya devam ediyor ve düşürüp evden kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Agron karakteri ile karşılaşıp kendi ağzıyla evin içinde arkadaşının olduğunu söylediği kısım. (Silahı alma sebebim.)

Spoiler: GösterGizle

Silahı yalnızca doğrultmama rağmen arkadaşın silahlı adama yumruk attığı kısım.

Bu da hasarlar kanıtı.

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim. İyi görevler, iyi forumlar.

#1 - 31.12.2022 18:06
Jakov Vlasic olarak savunmam;

Öncelikle arkadaş non-rp demiş fakat yaptığım bir non-rp olduğunu düşünmüyorum.

Fear RP Savunmam:

Arkadaş beni eve kitleyince kısıldığımı anlayıp kapıya pusuyorum, arkadaş içeri girince direkt üzerine atlıyorum ve arkadaş emote atmadan silah doğrultuyor. Emote atmadan işlem yaptığı için sürekli roleplay kavramına dayanarak dövmeye devam ediyorum ve rolümü yaparak evden çıkıyorum.

Arkadaşın emote atmadığına dair kanıt:

#2 - 31.12.2022 18:07
Tarafımdan başka bir ekran görüntüsü istenmediği sürece ileti atmayacağım. Hızlıca bakılırsa sevinirim rollerime engel olsun istemem.

#3 - 31.12.2022 18:27
Silahınızı evden almışsınız fakat, sste veya emotede kişiye dair doğrulttuğunuz veya dur ihtarınız gözükmüyor. /timestamp komutuda kapalı, emoteler arası zaman farkını göremiyorum. Karakter ceza almayacak.