Konu: Tommy_Capello - Gişe Kuralı İhlali + Non-Rp araç kullanımı  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 19.12.2022 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Capello - @MüfettişNikel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/12/2022 - 01.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Gişe kuralı ihlali + Non rp araç kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Atacak olduğum videoda gözüktüğü üzere kişi benim ücretini ödemiş olduğum gişeden geçiyor. Sonrasında aracı ile göz göre göre bana çarpıyor ve durmadan gaza basarak beni itiyor. Duran bir araca çarpması ve daha sonrasında hiç durmadan gaza basması bana yazılım kullandığını da düşündürdü ama böyle bir suçlamada bulunmuyorum. Yönetim videodan hile olup olmadığını anlayıp yorumlayabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.veed.io/view/488616cd-1ab9-4064-bc88-007a0376950e?sharingWidget=true&panel=share

Ek açıklamalar(varsa): Bu meslek araclarının non rp kullanımı ve gişe kuralı ihlali konu gerçekten çok can sıkmaya başladı, bir değil, iki değil her gişede buna benzer durumlar yaşanıyor, sanki çok büyük bir paraymış gibi hunharca geçiliyor gişeden ve iki taraf içinde meslek araçları çarpışan arabaya dönüyor tur sonunda. Böyle kullanıcıları cezalandırırsak bundan ders alıp bir daha yapmayacaklarını umuyorum.
Söz yönetimin...

#1 - 19.12.2022 04:59
Ceza alacak