Konu: Brendon Kevin | Bölge kuralı ihlali, Fear RP, PG, CJ-Bug, Car Jack, Rolde /q  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2022 23:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brendon_Kevin @ahmetkerem2626

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yevgeny Ustrashkinov, Leon_Lavrov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP, Bölge Kuralı İhlali, Power Gaming, CJ-Bug, Rolde quit (/q)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brendon Kevin adlı karakter, Vor V Zakone: Poschevo adlı birlikten kovuldu, rol gereği birliğin genel bilgilerini bildiğinden dolayı otomatik olarak CK izni veriliyordu. Şahısı kendi bölgemiz içersinde müdahalesini yaptı (bayıltma ve sürükleme) ancak role uymadı ve onu pm üzerinden ikaz ettim, yaptığımız rolü eleştirdi ve direnmeye devam etti. Power Gaming girişiminde bulundu. Sonrasında şahıs kaçtı ve Cj-Bug kullanarak animasyonunu değiştirdi, Yevgeny Ustrashkinov adlı şahısın motorunu çalarak Car-Jack ihlali yaptı. Şahısı yakaladık ve vurduk, vurunca /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 20.12.2022 23:33 Uros »

#1 - 20.12.2022 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum, durum şundan ibaret. Kültür veya rol hakkında birliğe ait bir fikri yok. Bundan ötürü hiyerarşi bilmeyip oynamaya devam etti. Sonrasında birlikten atıldı. Arkadaşa gerekli şeyleri "PM" üzerinden söyledim fakat beni anlamadı.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 20.12.2022 23:44
Arkadaşlar saçma saapan rp yapıp tek ama tek istekleri böyle ck etmek öldürmek anladıkları tek rol o çünkü buna eminim beni benim isteğim olmadan ck etmeye çalışıyorlar hadi onu'da geçtim sürekli tehdit yok forum açarız yok öyle böyle bunu oradan söylemek tehdite girer https://www.hizliresim.com/5s13ssg

#3 - 21.12.2022 00:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

Ortak nezaket kapsamında ceza almasını sağlayacak PM üzerinden hakaret/küfür mesajınız olmasına rağmen bunu sunmuyorum. Daha fazla ceza alıp oyundan soğumanızı kimse istemez.

İllegal bir birliğe katılım sağladınız ve birlikte 24 saati geçirdiniz. Birlik R19'u tarafından oluşumdan atıldınız ve rol gereği karakteriniz organizasyon ile alakalı birden fazla bilgiye sahip olduğu için ortadan kaldırılması gerekiyor. CK hakkınız elimizde, role uyum sağlamayan ve kuralları ihlal eden sizsiniz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 21.12.2022 00:04
Karakter birden fazla kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.