Olayı kısaca özetleyeyim,
Zharvis ile rol içerisindeydik ve arkadaş arkadan motorla gelip aracımıza vurdu, aracı sağa çekmiştik ve duruyorduk bende o an "Ne yapıyor bu salak." şeklinde bir reaksiyon verdim. Bu cümleden sonra durmadan devam ettik zaten ama arkadaş bizi takip etti. Yanımıza kadar geldi ve ben yine "Ne baktın?" şeklinde bir cümle kurdum. Bunun ardından arkadaş rol içerisinde bana ağır küfürler etti. Bunun ardından ben araçtan indim ve "Yapar mısın?" şeklinde bir cümle kurdum, orada o karakteri pek ciddiye almadığımı ve onunla rol içerisinde dalga geçtiğimi göstermek için. Bunun üzerine arkadaş motorundan indi ve emote vesaire vermeden bana vurdu, bende bunun üzerine silah emotesi verdim(bind atılı, ctrl+v olayı değil) ve kişiye karşılık verdim. Kaçmak için motoruna koştu ama binemeden düşürdüm. Bu rolü
@throme kayıt almış olabilir. O sıra video programım açık değildi. Arkadaşın emote vermeden saldırmasını ben şikayet etmiyorum bu arada, zaten yazış tarzına baktığımda imlasının kötü olduğunu görüyorum. (aşağılamıyorum, hepimiz bir dönem bu şekilde rol yapıyorduk) İyi forumlar