Konu: Sonny Mazzini  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2022 04:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonny Mazzini  @Hexa
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mubariz Akbarov @izmirsefiri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz arkadaşla ıc olarak bir olay yaşadık, daha sonra aramızda bir brawl dönecekti. Fakat arkadaş god açmış, ya da bir bug oldu. Sonra ooc sinirlenerek bize hakaret ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş birde bir birlik sahibi, böyle bir hakaret yakışmıyor.

#1 - 15.12.2022 04:20
Merhabalar, birinci olarak mal yazmakta hatalıyım sinirle bir anda yazılmış bir şey fakat şahısların yaptığı troll ve god ithamları sonucu sinirlenmemek elde değildi.
Şahıslara açtığım şikayeti inceliyebilirsiniz, bir çok ihlal yaptılar. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140251.0
God kısmına gelicek olursak, böyle bir şey söz konusu değil. Hasar almadığım anda canım gitmiyor diye rapor attım, daha sonrasında adam silah çekti vurdu canım gitti zaten. Bırakın hileyi hayatımda mod bile kurmamış bir adamım.

#2 - 15.12.2022 04:22
Arkadaşın ooc olarak ettiği lafları buraya düşüyorum (oğlum, mal herif, amk) nasıl birlik yöneticisi anlamadım. Rol yapmaya gittik karakteri ıc olarakta bize sürekli küfür etti ve biz de rolde karşılığını verdik. OOC kanaldan yazılan hakaretleri kendisine yakıştıramadım, utanmadan bir de onlarla şikayet açmış. Cezalandırılmasını istiyorum, ne zamandır /b kanalından sövülebiliyor?

#3 - 15.12.2022 04:23
Rol yapmaya mı geldin? Benim açtığım şikayet incelensin başka bir yorumum yok.

#4 - 15.12.2022 04:24
Şikayetini açmışsın ihlal olup olmadığına admin karar verir ki ihlal yok. Burada sadece savunma yapabilirsin, algı oyunu yapma.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 15.12.2022 20:44
Karakter ceza alacak.

Ne olursa olsun bu tür şeylere platform üzerinde izin vermiyoruz ve görmek istemiyoruz. Sinirlerinize hakim olup şikayet oluşturmalısınız.