Konu: Deckard Donnely  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2023 23:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deckard Donnely @ @ @Hunt 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Matteo Nicoletti
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2023 22:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 03.04.2023, 22:56 civarlarında oyuna girdim. Bir tanıdığım olan arkadaşımın yanındaydım, Pizza Stack önünde öylece duruyorduk. Mavi bir Premier gelip, hem car ramming yapıp hem de bir anda ateş açmaya başladılar. Orayı alamadım, o sırada kaçmaya çalışıyordum. İçeriye girdim, bir süre saklandım. Sonrasında, Deckard içeri girip ateş açmaya başladı. Bu sırada, videoda gözükebileceği sürece, dikkatlice izlenirse arkadaş Matteo karakterini düşürdükten hemen ardından tuttuğu silahın ucu Matteo üzerinde olsa bile, mermiler bir anda bana gelmeye başlıyor. Bunun dışında, arkadaş üçüncü parti bir yazılım kullanarak üstünlük sağladı. Ne kadar ateş etsem bile, hiçbiri sayılmadı. Böyle bir olayda bu tarz bir lag olacağını düşünmüyorum, eğilmeme rağmen yine mermilerin benim üzerimde olması aşırı saçma.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Dikkatli izlenmesini istiyorum, ortada olan açık bir hile kullanımı var. Hiçbir şekilde pozisyon ve gelen mermiler uyuşmuyor, koltuğa eğilmeme rağmen arkadaşın mermileri bir süre bana gelmeye devam ediyor. Olayın garip yanı, bunu fark edip bu sefer bana koşmaya başlıyor. Hiçbir mermi kaçırışı yok, bu normal olabilir fakat povlar aşırı derecede saçma.
« Son Düzenleme: 03.04.2023 23:25 camewittabeam »

#1 - 14.06.2023 02:50
Yasaklandı.