Konu: [04.12.2022 - 15:08] Azul Cazal - Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 175 defa)

#10 - 04.12.2022 16:28
Sizin yerinizde olsam muhtemelen  bende sinirlenmiş olurdum fakat bunun oyun olduğunu unutmayın, oyuna girdiğimde hoodunuzda yaralı şekilde yatarken buraya ss i atacağım umarım aynı tutumu o zamanda sergilersiniz.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#11 - 04.12.2022 20:16
Şahit olarak gösterilmişim, kısa bir şekilde olayı özetleyeyim,

Olay yerine geldiğimizde çatışma devam ediyodu. Bir kişiyi direkt olarak yaralı duruma düşürdük ve kişi /q attı. SS ile destekleyeceğim ama /q atan kişinin, şikayet açılan kişi olduğuna dair bilgim yok. Skinden çıkarım yapılabilir. (Şikayeti açan kişinin timestampı ile benimki uyuşuyor)

Kanıtlar;
Spoiler: GösterGizle

#12 - 04.12.2022 20:29
Şahit olarak gösterilmişim, kısa bir şekilde olayı özetleyeyim,

Olay yerine geldiğimizde çatışma devam ediyodu. Bir kişiyi direkt olarak yaralı duruma düşürdük ve kişi /q attı. SS ile destekleyeceğim ama /q atan kişinin, şikayet açılan kişi olduğuna dair bilgim yok. Skinden çıkarım yapılabilir. (Şikayeti açan kişinin timestampı ile benimki uyuşuyor)

Kanıtlar;

Eline sağlık, görüntüler Azul Cazal karakterine ait.

#13 - 04.12.2022 22:37
Oyuna girdim birlik lideri olmak üzere kişilere yazdım, Enrico adlı arkadaşımız ile gerekli rolleri yapıyoruz yakında mevcut ssleri atacağım.

#14 - 04.12.2022 22:52
Bizde Enrico diye birisi yok? Kafana göre niye iş yapıyorsun yönetim bir şey demeden, her neyse haddinden fazla uzadı bu şikayet. Sana 3 kere mesaj attık dönmedin, silahını teslim edip polise mi sığındın. Şikayet sonuçlanırken kontrol sağlanırsa güzel olur.

#15 - 04.12.2022 22:58
Oyuna giriş yapmayı deniyorum fakat giremiyorum.

Turkcell superonline ile aramızda geçen son görüşmede halledildiği söyleniyor  sornasında oyuna girmeyi deniyorum.

Şikayeti açan arkadaş oyunda olmadığı için birlik liderine yazıyorum.

Sonrasında şikayette ismi geçen polis arkadaşım olması gerekn rollerimizi gerçekleştiriyoruz Deagle marka silahıma el konuluyor.

Arkadaşlar yalancılıkla birilerini yaftalamak yerine, size anlatılan şeyleri okuyup anlamanızı öneriyorum iki yıldır bu platformdayım, ne yaptığım belli.
Kimseyi kandırmak vs gibi bir niyetimiz yok, geçte olsa yapılması gereken rol yapılır teşekkürler.

#16 - 04.12.2022 23:01
Bizde Enrico diye birisi yok? Kafana göre niye iş yapıyorsun yönetim bir şey demeden, her neyse haddinden fazla uzadı bu şikayet. Sana 3 kere mesaj attık dönmedin, silahını teslim edip polise mi sığındın. Şikayet sonuçlanırken kontrol sağlanırsa güzel olur.

Öncelikle açılan şikayete bi bak, Şahit olarak gösterdiğin adam polis rolü yapıyor, bana yönlendirdiğin arkadaşların rolde orada değildi bu bir, ikincisi yazan arkadaşlarının RK'lı olması. Beni kendinle bir tutmana gerek yok sslere bakarsan sol üstte Deagle marka silahıma el konulduğunu görebilirsin. Enrico adlı arkadaş ise benim çıkışımda sizin Hoodunuzu basan polis arkadaş. Ceza alabilmem için bu kadar kıvranmana gerek yok tarafımda buraya daha fazla ileti gelmeyecek, okuma yazma bilen için gerekli tüm rol ve ssler mevcuttur.

« Son Düzenleme: 04.12.2022 23:04 BONEZ »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#17 - 04.12.2022 23:51
Kişi gerekli olan tüm rolleri devam ettirmiş ve gerekli savunmayı yapmış. Ceza verilmeyecek.