Konu: Billie Eilish Vice Şehrinde! Star Tower'da Muhteşem Konser!  (Okunma sayısı 74 defa)

#0 - 24.11.2022 01:24
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Star Tower'da Muhteşem Konser! Billie Eilish, Vice News Ekranlarında!
Yayımlanma: 24 KASIM 2022, LARA CLARKSON TARAFINDAN

20 Kasım 2022, Vice Şehri için unutulmaz etkinliklerden birine sahne oldu. Vice Şehrinin en yüksek binası olan Star Tower'da ortamı daha da yükselten bir isim vardı: Dünyada ünlü pop yıldızı Billie Eilish! 20 yaşındaki genç süperstar, kurduğu parfüm markası olan Billie Eilish Fragrances'ın tanıtımı sebebi ile Star Tower'da bir konser gerçekleştirdi. Bu konserde aynı zamanda Vice Şehrinin sevilen grubu MetalVice grubu da vardı. Konser sırasında MetalVice'ın şarkısıyla hareketlenen Vice halkı, Billie Eilish'in muhteşem şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Billie Eilish'in ilk şarkısı MetalVice ile beraber yaptığı bir düetti. Lovely şarkısı ile New Divide şarkılarını aynı anda söyleyen Billie Eilish ve MetalVice'ın bu performansı çok beğenildi. Bunun ardından Happier Than Ever ve Bad Guy şarkılarını söyleyen Billie Eilish, konser sonrasında sevenleri ile beraber fotoğraf çekildi. Bu fotoğraflar, Vice Social'ı o gün içerisinde adeta süsledi.

Konserden sonra Vice News'ın sevilen röportaj programı Yüzde Yüz Vice'a katılan Billie Eilish, tıpkı kendisi gibi bir müzisyen olan Henry Dunkirk'ün sorularını yanıtladı. İşte o programdan kesitler şu şekilde:

Alıntı
Hey, selam! Ben teşekkür ederim Henry. Beni çok güzel anons ettiğini söyleyebilirim. Konseri beğendiğine sevindim, bence de gayet güzeldi. MetalVice grubu, bu şehrin en iyisi kesinlikle. Onlarla beraber güzel bir şekilde eğlendik. Aslında bu şehri seviyorum, sürekli uğrarım fakat kendimi çok sıkı göstermeyi sevmiyorum. Ama tabii ki sahil gibi yerlerde beni tanıyıp fotoğraf çekilmek isteyenler oluyor, onları da kırmıyorum.Kendimi burada ikinci kez tamamiyle gösteriyorum, evet. Daha önce Rockstar Studio ile beraber bir anlaşmamız olmuştu, onun için şehirdeydim. Ve şimdi de Star Tower'da konsere çıktım, burada bulunmak benim için muhteşem bir his.

Her şarkıcı, kendi sevenleriyle beraber olmak istiyor tabii ki, biz de bunu bu gece yaptık. Herkesin yaşadığı o muazzam hissi ben de yaşadım, oldukça mutluyum. Dahasını ister miyim? Tabii ki isterim. Bu güzel olurdu.Bu geceyi kesinlikle güzel bir hatıra olarak saklayacağım. MetalVice grubu ile güzel bir mashup yaptık, onların şarkısı ile benim şarkımı birleştirdik. Ve oldukça da beğenildi gibi, alkışlar oldukça yoğundu. Büyük ihtimal bu şehirde bu anı unutmam gibi.

Eilish No.2 adında bir parfüm piyasaya sürüldü kısa bir zaman önce. Bu geceden itibaren Eilish No.2 adındaki yeni kokularımız piyasaya sürüldü. Çok keyifli çekimler yaptık, videolarını Instagram hesabımdan paylaştım. Taze İtalyan bergamotu ve elma çiçeği ile papirüsü birleştirerek muazzam bir koku elde ettik.Bu gerçekten inanılmaz bir koku veriyor, hayatımda aldığım en iyi koku diyebilirim. billieeilishfragrances.com'a girerek bu parfümleri inceleyebilir, satın alabilirsiniz.
Bunun için Vice News'a para ödemedim, yapacak bir şey yok.
Henry Dunkirk, canlı yayının sonunda Billie Eilish'ten kameraya bakıp tüm şehre seslenmesini istedi. Eilish, kendisini şu şekilde ifade etti:

Alıntı
Pekala, muhteşem. Bu an, benim anım. Ben... özellikle bu yıl büyüdüğümü düşünüyorum. Ve bunu seviyorum, büyümeyi çok seviyorum. Genç olmayı seviyorum, halen de gencim aslında. Ama ergen olmayı da çok sevmiştim. Ve ben ergenken, büyümekten korkuyordum aynı zamanda. Ve yaşlanmaktan tabii ki... o beni korkutuyordu. Ve şimdi büyümenin her şeyinden, her anından keyif alıyorum. Ben, kendi işlerimi kendim yapmayı seviyorum, bunu parfümlerde gösterdim. Kendi seçimlerimi yapmayı seviyorum... Geleceğim için de çok heyecanlıyım. Benden bu kadar, görüşmek üzere.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson & Henry Dunkirk
KAMERA
Lara Clarkson
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok