Konu: 26.11.2019 Jayson_Lavdor Sürekli Roleplay Hatalı Emote  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 11.11.2019 19:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayson_Lavdor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice_Hukumeti @Vice Hükümeti
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.00 11 kasım 2019

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'in orda bir kavga çıktı ve kişi orda bayıldı.Sistemsel yaralı oldu.Kişi Ic olarak hastaneye götürmek için aracımıza aldık ancak kişi verdigi şaçma rol yaparak rol zevkimizi baltaladı.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişi şaçma rol yapıyor pmlere cevap vermiyor.Bizimle dalga geçer emote veriyor.

#1 - 11.11.2019 19:21
Eee, bunda ne var dostum orda role uydum zaten.

#2 - 11.11.2019 19:21
Kaçırmaya çalıştığınızda bende o kadar ortalığın arasındak açırmaya çalışıyorsunuz 3 - 4 tane arkadaşım var o kadar kişinin arasında.

#3 - 11.11.2019 19:22
bende emoteyle kaçmaya çalışıyorum ki bi engel koymuyorsunuz kaça bilirim her zaman yumrukladınız beni yumruklarsanız nolur gözüm morarır bacağım filan ağrır bundaada koşmaama bir engel yok sen dayak yediğinde nasıl hemen ayağa kalkıp dalıyorsan yada ağlayıp kaçıyorsun bizdede böyle.
sonucta gerçek hayat rp

#4 - 11.11.2019 19:33
Savunmalar birbirinden saçma seni kollarından tutmama rağmen emote vermeden kaçmayı nasıl başarıyorsun.Ek olarak seni bıçakladılar.Yaptıgın tamamıyle troll.

#5 - 11.11.2019 20:34
Bıçaklandığıma dair bi emote yok ve kollarında olduğunada dahil beni koltuğa bırakıyorsunuz kapıyı kapatmadan bende açık bulduğum an kaçabilirim.

#6 - 12.11.2019 00:40
Bıçaklandığıma dair bi emote yok ve kollarında olduğunada dahil beni koltuğa bırakıyorsunuz kapıyı kapatmadan bende açık bulduğum an kaçabilirim.
Seni araca sürüklüyorum araca bırakma emotesi filan yok.Rolu takip etmediginiz ne kadar belli amacınız troll üzerine kurulu yazık.

#7 - 12.11.2019 19:53
Dostum arabaya bırakmama emoten yok mu emin misin yalan atmasan iyi olur

#8 - 13.11.2019 00:04
Dostum arabaya bırakmama emoten yok mu emin misin yalan atmasan iyi olur
SS'te öyle bir emote göremiyorum.

#9 - 13.11.2019 11:55
Yapılan roleplayın hatalı olduğunu düşünüyorsanız bile yapılan roleplaye uymak zorundasınız. Hatalı gördüğünüz durumları rapor üzerinden yöneticilere iletebilirsiniz.

@com21ws21 bir seferlik uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsin.