Konu: Tonyalı Wallhack  (Okunma sayısı 892 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.11.2022 20:00
Hemen videomu ve ss imi bırakıyorum dostum sen iste yeter  ::)

Little Itlay'e siyah ve "ortasında" mavi çizgili bir aracın girdiğini uzaktan görüyorum yetkililer ve sende iyi bakarsan mavi bir çizgi olduğu belli oluyor ve senin aracın mavi çizgili siyah bir Bullet olduğu için senin olduğunu düşünerek gidiyorum ve video programı Xbox game bar kullanıyorum bazen sorun yaşatabiliyor Little Italy'nın arkasında videomu açıyorum ve videonun sonlarına doğru bana son hızla geliyorsun tam bana yaklaşıyorsun ve aracını tanıyorum önüne kırıyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/770687854820982784/1041300230655705168/image.png  ,  https://streamable.com/gz1un7

Dostum videoyu böleceğine en başından beri tamamını at adminlerde izlesin bende izleyeyim, niye bölüp bölüp ssler alıyorsun sakladığın bi şey mi var? Tam videoyu atsana kovalamaca başından beri olan  :D
Dostum sıkıntı şurda seni ben sürekli aramıyordum sürekli pd ye kaçtığın için video yu kapatıp geri açıyordum böyle klipler biriktiği için siliyorum attığım video kayıtlarında ve ss lerde her şey açık ve net daha fazla ileti atıp şikayeti kirletmene gerek yok, iyi forumlar.

Hahaha kimi kandırıyosun aldığın ssleri videodan almışsın f8 ile alsaydın chate log düşerdi her yanıtında iyice batıyosun videon olduğunu ikimizde biliyoz videonun tamamını atarsan hile olduğun direkt anlaşılacak atmamakta ısrarcısın adminler bunu göz önünde bulundurup videonun tamamını isterse sevinirim

#21 - 15.11.2022 14:06
https://streamable.com/gz1un7

Adminler arkadaşın attığı kendi videosunu izlerse ESP kullandıklarını fakat ekran kayıt programına yansımadığını bu videodan da anlar. Arkadaş benim arabamı veya adımı görmeden chate silah emotesi atıyor. Kendini savunurken tekrar ifşaladı. Videoyu kaydettim boşuna silme knk.

Görünürde bi şey yok, ESP ile yaklaştığımı fark edince emote hazırlıyor hemen kendi yavaşlayıp.

(Bu videonun 2:01 dakkasındanda başlatıp anlayabilirsiniz olayı.)

Arkadaş videosunun olmadığını ss aldığını söylüyor fakat, attığı ekran görüntülerinde chatlog aynı duruyor, Screenshot logu chate hiç düşmemiş. Çektiği videoyu başından sonuna kadar atsa hile olduğu direkt anlaşılacağı için videoyu kırpıp bölüp atmış.

« Son Düzenleme: 15.11.2022 14:15 mahalledream »

#22 - 15.11.2022 16:49
Dostum çok fazla içerlemişsin sanırım ve aynı konuda 2 defa şikayet açmışsın  ::)
Attığım ss lerde ve video kayıtlarında her şey belli oluyor emote yide hazırda kalsın diye atıyorum maske emotelerinide görebilirsiniz çıkarıp takıyorum bazı polisler meta yaparak maskeyi görüyorlar ve çeviriyorlar seni görünce sadece maskemi takıyorum şikeyeti bakan admine Allah kolaylık versin  :D

#23 - 15.11.2022 16:52
Ve sadece seni gördüğüm anda video kayıdı açıyorum dostuumm sanırım anlamak istemiyorsun veya anlamak zoruna geliyor gibi...

#24 - 15.11.2022 17:09
He knk çok zoruma gitti kafa yiom suan

#25 - 22.11.2022 17:57
hem şikayet açıyorsun, hem toksikliyorsun. Ne gerek var güzel kardeşim, zaten redde düşecek, attığın kanıtlardan hiç bir şey anlaşılmıyor. Her şey ap açık ortada  :)

#26 - 24.11.2022 20:32
hem şikayet açıyorsun, hem toksikliyorsun. Ne gerek var güzel kardeşim, zaten redde düşecek, attığın kanıtlardan hiç bir şey anlaşılmıyor. Her şey ap açık ortada  :)

kendinden büyüklere kardeşim deme dostum  :D alakan olmadığı şikayetlere yanıt atmazsan sevinirim  :-\

#27 - 06.12.2022 16:34
Yetersiz kanıttan dolayı, reddedildi.