Konu: 25.11.2022 izmirsefiri  (Okunma sayısı 426 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2022 05:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mubariz_Akbarov @ izmirsefiri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2022 tarihinde, 02:49 sularında.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 23.11.2022 tarihinde 02:49 sularında arkadaşlar beni peşliyor, yere bisikletten düşüyorum ve bana silah çekiyor, bir kaçma umudu olup koşup bisikletime ulaşmaya çalışıyorum, arkadaşa fake atıp sağ gibi bir anda sola dönüyorum, otarafa ateş açıyor, ve mermi baktığı yöne değil, direk olarak üstüme geliyor, bariz bir şekilde hile olduğu gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Burada samp bugu oyun eski gibi cümleler duymak istemiyorum, bir bug olsaydı mermi direk üstüme gelmezdi orada, mermi görüldüğü gibi direk sırt bölgeme geliyor, arkadaş 1 2 hit atıp kapatıyor vururum kafasına girerek, ama tutturamıyor ve kaçıyorum...

#1 - 25.11.2022 06:29
Merhaba şikayeti görüntüleyenler için açıklama yapmak durumundayım, videoda bir hile olmadığı bariz. Hile kullansam zaten düşürürdüm. Şikayeti açan arkadaşla konuşup anlaştık.

Kendiside durumu teyit eder zaten Tyler Wade karakterini kullanıyor.

#2 - 25.11.2022 17:40
Merhaba şikayeti görüntüleyenler için açıklama yapmak durumundayım, videoda bir hile olmadığı bariz. Hile kullansam zaten düşürürdüm. Şikayeti açan arkadaşla konuşup anlaştık.

Kendiside durumu teyit eder zaten Tyler Wade karakterini kullanıyor.
Oyuncu şikayeti için demiştim onuda çektim, hile şikayeti için bir şey demedim, savunmanı yapabilirsin.

#3 - 25.11.2022 22:29
Bir hile mevcut değil, buraya farklı bir bakış açısından bir video ekleyeceğim izlediğinizde zaten anlarsınız.

Sensfixim bozulduğu için bir türlü tutturamıyorum sağ tık açtığımda aşırı hızlı kayıyor o yüzden vurmakta güçlük çekiyorum. Ateş ettikten hemen sonra aimim ufak bir hareket yapmama rağmen baya sola kayıyor videoya böyle yansımasının sebebi budur. Defalarca ateş etmeme rağmen sadece attığım bir hitte bu şekilde gözüküyor sağa sola rastgele attığım diğer mermilerinde karakterin üzerine falsolanması gerekirdir hilelerden anlayan bir insan zaten videoyu izlediğinde durumu çözer.
İyi forumlar.

#4 - 06.12.2022 13:03
Merhaba bu şikayetin gündemde kalmasından rahatsızlık duyuyorum, şikayeti açan arkadaş böyle "çamur at izi kalsın" niteliğinde şikayet açmış. Ayrıca şikayetin açıldığı videoda edit var, bu geçerli sayılmaz. (Yine de platform tarafından yanlış anlaşılmamak için kendi videomu ekledim) Yönetici inceleyip karar verebilir.
- Videoyu izlerken karaktere birkaç hit atmama rağmen canının gitmemesi (?) ilgimi çekti. İtham edildiğim silent mantığı şudur, ateş edersin ve mermi falso alarak sana çarpar, direğe veya bir objeye değil. Orada silent olsaydı attığım diğer mermiler yanından geçmek yerine direkt olarak karakterine çarpardı.
Hile kullanmış olsaydım zaten o durumdan bisikletine binerek kaçamazdın, karakterin yaralıya düşerdi.

Şikayet sonuçlanırsa sevirim, bir oluşumun yönetim ekibindeyim ve bu tür şikayetler dışarıdan iyi bir izlenim yaratmıyor.

Teşekkürler.

« Son Düzenleme: 06.12.2022 13:07 izmirsefiri »

#5 - 06.12.2022 13:17
Şikayet incelenmiş olup, herhangi bir hile rastlanmadı. Samp'da ani dönüşlerde sıkılan mermi aim olarak görünebilir, bu yüzden şikayetlerde video kanıtı isteriz ki olayı geniş görelim diye. Videoda görüldüğü gibi ani crosshair kaymayı , karakterin hızlı dönüşünden dolayı öyle görünüyor ve bunların skin ile de alakası var.