Konu: [22.11.2022 - Jazeel_Simpson] Rolde /q  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2022 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jazeel Simpson - @Glock17

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sov Pedrova @lazes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2022 - 00:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafik çevirmesi için aracın motorunun kapatılmasını istedik. Bu sırada Jazeel'in telefonu çaldı, cevapladı. Kapatmasını söylememize rağmen uzun bir süre konuştu. Sonrasında kişilerin kimlikleri ve araç belgeleri alındı, kontrolleri sağlamak için sisteme giriş yapıldı. Jazeel'in suç geçmişinde araç hırsızlığı, polise direnme, silah bulundurma, madde taşıma gibi suçlar görüldü. Bize karşı olan tutumu ve bu suç geçmişinden ötürü Memur Pedrova kişinin araçtan inmesini istedi. Ekip aracının önüne kadar geldikten sonra birden koşarak kaçmaya başladı. Kişiyi etkisiz hale getirmeye çalıştık, birkaç defa yere düşürmemize rağmen emote vermeden ayaklanıp koşmaya devam etti. Kişiyi sonunda yakaladık ve kelepçeledik. Kelepçeli haldeyken kaçamayacağını anladığı için kendi isteği ile oyundan çıkış yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Telefon ile konuşması ve uyarmamız.

Rolde /q kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sov Pedrova oyun içerisinde arkadaşına PM üzerinden sorduğunda ise gelmez muhtemelen cevabını almış. Öyle de oldu. Kişinin üzerinde çok yüksek ihtimalle silah vardı. Uygun görülürse silah alışverişinin loglarına bakılıp silahın silinmesini talep ediyoruz.

#1 - 22.11.2022 13:24
Şahitliğimi onaylıyorum, isteyerek rolden ayrıldı. Uzun süre bekliyor olmamıza rağmen gelmedi.

#2 - 22.11.2022 17:04
Merhaba kişi bana silahını teslim etti, memurlardan kurtulduğunu sandım q attığında benim chatime düşmüyorlar o görüntüler modlarımdan dolayı. Silahı arkadaşa geri teslim ediceğim, benim kendi tabancam da var. Gerekli ssleri alıyorum, silinme durumu olursa size kendi silahımın idsini ve ssini atarım. Dün gece saat 00:30 gibi silahı bana teslim etti,  şimdi geri iade ediceğim. Jail yemeyi göze alamam, iyi forumlar. Kolay gelsin.

#4 - 22.11.2022 18:15
Silahı geri iade ettim, 1 saat önce falan iade ettim. Şu an kendi deaglemı kullanıyorum idsi 1**72'li silah benim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 22.11.2022 21:41
Karakter ceza alacak.