Konu: [18.11.2022] Richard Checean / Fear RP  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2022 15:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Checean @amirtocha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: TORMENTORS OMG üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Simon karakteri Richard karakterini vuruyor ve kaçırıyor. HOOD bölgemize getirip bize haber veriyor. Bizde olay yerine geliyoruz ve kişiyi esir alıyoruz. Ona çeşitli işkence rolleri yaparken korkusuzca davranıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Fear RP yapmadığı için kişinin rolden dolayı CK olmasını talep ediyorum.

#1 - 18.11.2022 16:03

Kişi Fear RP yapmadığı için, bizde role bağlı olarak kişinin kafasına sıktık. İnceleyecek admin göz önünde bulundurursa sevinirim.

#2 - 18.11.2022 23:54
Hani rolde benden çok senin hatan var şikayet açmanız komik

#3 - 19.11.2022 02:21
Arkadaşlar
1 Spawn kill + DM attı

2 izinsiz işkence rolü yaptı ve onur kırıcı rol

Birde adminim beni niye vurdular niye kaçırdılar anlamadım rolün başından beri ne birliğe ait bir yelek giydiğimi ne de birlikten olduğumu belirttim benim birlikte illegal görmem yapmam bile yasak daha dün başlamışışm neyim CK'si neyin kaçırması neyin işkencesi olaylardan haberim bile yok oyuna girdim birkaç saniye sonra tak düştüm hop burdayım yani siz karar verin bunların levelide benden yüksek benim mi hatam çok onların mı? Yeni başlayan birine böyle mi davranılır tamam kuralları biliyorum ama olayı daha kavrayamadan fear fear fear dayatırlarsa ben o şokla ne yapabilirim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 19.11.2022 06:52
Selamlar.

Tek emote ve "Bernard sizi fena benzetecek" cümlesinden derin bir fear rp ihlali çıkarmak pek mümkün değil. Karakter ceza almayacak ama bu durumda karşılıklı olarak yapılan bazı yanlışlar var.

Öncelikli olarak bir karaktere izni olmadan bulunduğu birliği veya başka bir şeyi aşağılamasını zorla isteyemezsiniz. Küçük düşürücü roller kapsamında değerlendirilebilir. Bunun dışında CK işlemlerini birlik kanallarınızdan FM üyeleriyle iletişime geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Burada herhangi bir CK işlemi yapılmayacak. Şikayet edilen tarafın seviyesinin yetersizliği ve sunucu kuralları kapsamında illegal rol yasağı var, rollerinizi buna göre yapmalısınız. Kişi eğer buna rağmen illegal bir role dahil oluyorsa şikayet açmanızı öneriyorum.

Şikayet kapatıldı.