Konu: Simon Myler - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2022 03:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Simon Myler @YUCA THE GREAT
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dostum şimdi gelip bana hiç bug falan filan deme çünkü bariz burada hile kullandığın çok belli, hileni açık unuttun sanırım havalara uçuyorsun iniyorsun falan yani gelipte bug deme burda, ayrıca birlik liderinin ses kaydınıda atacağım her şey ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada liderleri itraf etti yani, arkadaşın gerekli tüm cezaları almasını istiyorum hile kullanmak falan yani ayıp.

#1 - 19.11.2022 04:07
Ne yazayım ki ben buna şimdi? Ahahahahah savunma yok yetkili karar verebilir. Nasıl bir hile bahsetsene kanka bana? Hayatım boyunca ilk defa hileden şikayet yiyorumda eğer nasıl hile olduğunu açıklarsan sana savunma yapabilirim? Bu arada attığın ses kaydını defalarca açıkladım, birlik liderimden özür diliyorsunuz çağırıyorsunuz adamda size erdemlik gösterip geliyor orada ''FARKLI BİR BİRLİKTEKİ ADAMDAN BAHSEDİYOR, VE ONUNLA NEDEN SAVAŞA GİREYİM Kİ ADAMDA NELER VAR HESABI ÇEKİYOR SİZE'' AMA SİZLER KESİP BİÇİP OLAYI BANA YANSITIYORSUNUZ AMA SİZİN OYUNLARINIZA GELMEYİZ MERAK ETME''

Üfff gördüm şimdi, @Kartilkisi Dikkat et bak hilemle seni ön koltuktan tutup arka koltuğa fırlatmışım ''Kalk abin oturacak öne hesabı nasıl ama?''

Savunma bu kadar yetkili karar verebilir, nasıl bir hile olduğumu ben anlamadım.
« Son Düzenleme: 19.11.2022 04:19 YUCA THE GREAT »

#2 - 19.11.2022 04:35
Öncelikle iyi forumlar. Biraz önce acilden döndüm ve kafam biraz karışık, yanlış hitam da bulunursam affola.

Liam Harrison karakteri beni onaylar. Şimdi, Bif karakteri benim ekranımda ön koltukta oturuyor olarak gözüküyordu ve zaten chat'e yazdığım do'dan anlaşılabilir. Buna biz senkron hatası diyoruz(Kaç yıllık bir oyun, böyle hataların olması gayet normal) .  Bif'in ekran kaydından görüldüğü gibi Bif arka koltukta ve benim ekranımda ön koltukta olarak gözüküyor, Simon Myler'ın araca binmesi ile birlikte bu dediğim senkron hatası çakışıp beni ve Simon'u araçtan atıyor. Olay bu kadar.

Şimdi gelecek olursak; Kırpılmış bir Video'nun üstünden böyle asılsız iftiraların atılması yanlış. Şu zamana kadar açılan hiçbir şikayete cevap veya yanıt atmadım. Bu iki birlik arasındaki şikayete atacağım ilk ve son ileti olacaktır. Lütfen saçma sapan şeylerden birşeyler aramayın.

İyi geceler.

#3 - 19.11.2022 05:19
Öncelikle iyi forumlar. Biraz önce acilden döndüm ve kafam biraz karışık, yanlış hitam da bulunursam affola.

Liam Harrison karakteri beni onaylar. Şimdi, Bif karakteri benim ekranımda ön koltukta oturuyor olarak gözüküyordu ve zaten chat'e yazdığım do'dan anlaşılabilir. Buna biz senkron hatası diyoruz(Kaç yıllık bir oyun, böyle hataların olması gayet normal) .  Bif'in ekran kaydından görüldüğü gibi Bif arka koltukta ve benim ekranımda ön koltukta olarak gözüküyor, Simon Myler'ın araca binmesi ile birlikte bu dediğim senkron hatası çakışıp beni ve Simon'u araçtan atıyor. Olay bu kadar.

Şimdi gelecek olursak; Kırpılmış bir Video'nun üstünden böyle asılsız iftiraların atılması yanlış. Şu zamana kadar açılan hiçbir şikayete cevap veya yanıt atmadım. Bu iki birlik arasındaki şikayete atacağım ilk ve son ileti olacaktır. Lütfen saçma sapan şeylerden birşeyler aramayın.

İyi geceler.
@Kartilkisi nin tüm söylemleri bahsettiği gibidir. Onaylıyorum.

#4 - 19.11.2022 23:15
Şikayet sonuçlanabilir. @Lia

#5 - 20.11.2022 13:46

Şöyle kendi gözümden görünenide atayımda ssler arasında buldum, yetkilinin işi kolaylaşsın akılda soru işareti kalmasın.

#6 - 24.11.2022 06:46
Hile kullanımı bulunmuyor.