selamun aleyküm. warpector'un forum uyarısı bulunuyor, bu nedenle kendisi adına atıyorum. yanlış anlaşılmasın. bir önceki oluşum şikayetindeki savunmanın aynı şekil geçerli olduğunu iletti. yine de birkaç eksik/düzenleme bulunuyor. bir önceki şikayet ve bu şikayette değişen kısımlar incelenirse anlaşılır zaten.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=138859.0
1-63 seviye karakterim var, birliğine karşı şahsımı güçlü kılmak için hileye gerek duymuyorum. Hepsinden önce de ortada bir emek bulunuyor. Daha önce açılan hile şikayetleri gibi bununda altını dolduramayacağını biliyorum. Gelelim savunmaya. Geforce Experience üzerinden genel olarak video kaydı alıyorum. Kaydı başlatmak için program üzerinden atadığım kısayol tuşu ile smooth cam isimli modun aktifleşme tuşu aynı. Zaten iki komutu birden kullanmamdan dolayı crash yiyorum, devamında da giriş sağlayamıyorum. Gel gelelim kaydı alan kişiye. Kayıt Kangal Sucuk isimli arkadaşa ait. Kısaca, onun ekranında o şekilde görünmüş olabilirim. Bunlar sadece ufak tefek olası senaryolar. Açmaya niyetli olsam daha zorlayıcı savaşlarda bu yola başvururdum. Dediğim gibi, gerek duymadım ve ortada bir emek söz konusu. Zamanım değerli. En büyük emeğim de hesapta bulunan oynama saati, verdiğim zaman.
Selam kayıtı alan kişi olduğum için kendi düşüncelerimi aktarmak isterim.
Öncelikle Alt + Z tuşu ile çalışan bir smoothcam ilk defa duydum var ise yasaktır zaten bunu geçiyorum kendi düşüncem.
Airbreak hilelerini daha önceden çok gördüm zamanında freeroamlarda kullanıp eğlenmiştim birkaç bildiğim var;
Airbreak kullanır iken karakteriniz uçar fakat karşı taraf sizi bazen yere manyetik bir şey çekiyor ve siz direnip uçmaya çalışıyor gibi görebiliyor. Videoda bu olay net görünüyor. Bir diğeri, smoothcam açtığınızda böyle bir şey yaşamanız mümkün değildir. Basit bir smoothcamda havaya doğru uçmak bu kadar hızlı olamaz ve böyle manyetik bir çekim görülemez. İkincisi, bir süre airbreak açık kalıp ki biz şüphelinin yanlışlıkla airbreak açtığına inanıyoruz. Aynı yerinde yukarı aşağı görülüp yavaşlatıp izlerseniz Sidelya karakterinin soluna doğru garaj kapılarına birden uçup yok oluyor. Şahısın açtıktan sonra kapatamadığı hileyi gizlemek için sola kaçıp yükseğe çıktığını düşünüyorum.
Ek olarak Jeux'un Ronin'e açtığı bir şikayet var şöyle geçiyor;
-
@warpector the greatest - Demyan Grigorev = Uzun süre Burnout birliğinde rol yapmış ve toxicliği nedeniyle birlikten atılmış bir oyuncu. Son bir senedir forum üzerinden Burnout birliğine yaptığı toxiclikleri birçok yetkili görmüş ve işlem uygulamıştır. Bu toxicliklerden çok ağır cezalar almıştır. Bu oyuncunun platformda olma sebebi tamamen Burnout ekibine olan OOC kinidir.
Warpector'un bu toxic tutumları devam etmektedir, Burnout sıkıldı Warpector hala sıkılmadı. Şikayetlere Allah'ı katmaktan bıkmadınız en iyi müslümanlar sizsiniz sakin olun.
Benden başka ileti gelmeyecek.