Konu: Anthony Khambatta - METAGAME / DM  (Okunma sayısı 339 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.11.2022 19:24
yok
« Son Düzenleme: 11.11.2022 02:38 lencarst »

#1 - 07.11.2022 19:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.11.2022 19:32
Merhaba kolay gelsin, videoda görüldüğü üzere özel skinimin maskeside bulunmakta artı sistemsel maskemde bulunmakta. Arkadaş kendince bir rol yapıp "Kendine benzeyen adama bakar, sweatinden Ronın grubundan olduğu anlamıştır" gibi emoteler atıyor. Bunun dışında ekleyeceğim birşey yoktur, şahitliğimi onaylıyorum iyi forumlar dilerim.

#3 - 07.11.2022 19:41
Tamam geç eve kanıtları tek tek at ve kamerayla bizi çektiğinin SS'ini özellikle istiyorum. Kendin de itiraf ediyorsun, Burnout'a ayıp yaptığın için böyle ateş ettik diyorsun. Sizin kendi birliğiniz yok mu ne kadar üzücü bir durum. Her ayıp edilene yardıma koşacaksan sunucuda illegal rol diye bir şey kalmaz.

#4 - 07.11.2022 19:48
Hahaha cidden güldüm. Birincisi Burnout yanında etten duvar demişsin. Birliğim zaten senin ile ters ve Burnout'a yaptığın ayıp üzerine senin adamlarına ateş ediyor bu birincisi. İkincisi filozof falan boş ağız yapmayı kes. Bir diğeri ise maske taktığında sadece yüzünü kapatıyor bu maske dediğin şey vücudunu kaplamıyor. Fujin karakteride sokağa hırpalama rolünüzden sonra Ronin hoodundaydı. İc olarak gidip kamera  ile çektim ve hırpaladığınız roldeki kıyafet ile aynı kıyafeti vardı. Eve geçtiğimde kanıt olarak bunu atarım. Çünkü bu rolü yapabilecek tek ekibin siz olduğunuzu karakterim ve birliğim biliyor.
Kanka karakterin yüzü kapalı, ben anlatamıyorum galiba o skindede yüzü kapalı sistemsel olarak maskeside takılı.

#5 - 07.11.2022 19:56
Hahaha cidden güldüm. Birincisi Burnout yanında etten duvar demişsin. Birliğim zaten senin ile ters ve Burnout'a yaptığın ayıp üzerine senin adamlarına ateş ediyor bu birincisi. İkincisi filozof falan boş ağız yapmayı kes. Bir diğeri ise maske taktığında sadece yüzünü kapatıyor bu maske dediğin şey vücudunu kaplamıyor. Fujin karakteride sokağa hırpalama rolünüzden sonra Ronin hoodundaydı. İc olarak gidip kamera  ile çektim ve hırpaladığınız roldeki kıyafet ile aynı kıyafeti vardı. Eve geçtiğimde kanıt olarak bunu atarım. Çünkü bu rolü yapabilecek tek ekibin siz olduğunuzu karakterim ve birliğim biliyor.
Kanka karakterin yüzü kapalı, ben anlatamıyorum galiba o skindede yüzü kapalı sistemsel olarak maskeside takılı.
Kıyafetlerini de mi göremiyorum kanka yüzünde maske var diye anlamadım? Sen olduğunu kıyafetlerinden anlıyorum yüzünden değil. Tek sorun sizin ile olduğu için direkt sizin hooda gelip seni görüyorum ve fotoğrafını çekiyorum. Böylece siz olduğunuz bariz belli oluyor. Bir diğeri ise zaten birliğim sunucuda tek sizin ile kötü anlıyacağın başka bir seçenek durumu yok.
Skini daha önceden görmüş olma ihtimalin yok dostum. IC de herhangi bir tanışıklığımız bir rolümüz yok, skinin zaten maskesi var + sistemsel maskesi var. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.11.2022 19:59 Clax »

#6 - 07.11.2022 20:13
Kanıtları atarsın.

Kaldı ki sen o sıra Idlewood ile savaş halindeydin, ben çıkarken bile "IDLEWOOD S*KER" diyordum. En son hem OOC'den hem IC'den darlamalarınla aramızdaki sorunu halletmiştik diye hatırlıyorum. Ek olarak üslubuna dikkat et pls.

#7 - 07.11.2022 20:44
Özellike seçtim karakterin saçları var diye şapkalı halini, dede skini ya da hitboxu küçük skin seçmedim. Ek olarak sopayla daldıktan sonra yumruğa dönemezsin diye bir kural mı var?

#8 - 11.11.2022 02:38
kapatalım

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 11.11.2022 03:57
Şikayet geri çekildiği için kilit, arşiv.