Anket

Karakter tanıtımlarını takip ediyor musunuz?

Evet, takip ediyorum.
28 (41.2%)
Eh işte, karşıma çıkarsa bakıyorum.
21 (30.9%)
Hayır, takip etmiyorum.
19 (27.9%)

Toplam Oy Verenler: 68

Konu: Karakter tanıtımlarını takip ediyor musunuz?  (Okunma sayısı 832 defa)

#20 - 17.01.2023 13:05
Karakter tanıtımı metagame'ye sebep olan bir şey metagame'yi de geçelim, merak duygusunu öldürüyor. Bir şeye ulaşmak için mücadele etmezsen(Ulaşmak için bir nedenin yoksa) o şey seni tatmin etmez. OOC bildiğin şeyi rolde öğrenmek seni tatmin etmiyor, eğlendirmiyor.(Aynı filmi iki kere izlemek gibi) Ondan dolayı karakter tanıtımlarını takip etmiyorum, rol rolde kalmalı ikinci bir ortamlara taşımaya gerek yok isteyen rolde öğrenir, tanır. Sergi gibi bir şey karakter tanıtımı, ancak kendi hayatını nasıl her yerde sergilemiyorsan(bir yerde halka açık yazmıyorsan, paylaşmıyorsan) karakter tanıtımı içinde aynı şey benim için. Karakter tanıtımı yerine IC kanallara yönelebilirsiniz, vice social, blog yazarı falan. Ki bana o bile çok mantıklı gelmiyor orası ayrı tartışma konusu.

Birlik tanıtımı da aynı şey, bir farkı yok.
« Son Düzenleme: 17.01.2023 13:09 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 17.01.2023 13:25
Forumda gezmeyi takılmayı severim ancak hiç uğramadığım yer karakter tanıtımları. Sebebini bilmiyorum ama sarmıyor orası be...  :garip:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 17.01.2023 14:20
Forumun en aktif bölümlerinden birisi olduğu için göz gezdirmeyi eksik etmiyorum.  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 19.01.2023 12:50
Konu 500 gösterime ve 60 küsur oylamaya ulaştığı için konuya ilgi gösteren herkese tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Şu anda 62 oy mevcut ve öyle ya da böyle bir şekilde karakter tanıtımlarını takip edenlerin oranı ankete göre %70.9, hiç takip etmeyenlerin oranı ise %29. Görünen o ki, forumdaki büyük çoğunluk karakter tanıtımlarını takip ediyor. Eleştirel yorumlar olmuş ve çoğu yoruma da hak veriyorum, gerçekten hepimizin gördüğü fakat dile getirilmeyen sorunlar aktarılmış. Konunun böyle bir şeye sebebiyet verdiğini görmek beni mutlu ediyor. 500 gösterime ulaştığımıza göre artık karakter tanıtımı açıp kendi reklamımı yapabilir ve nihai hedeflerime ulaşabilirim.  :-\

« Son Düzenleme: 19.01.2023 12:52 Bishere »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 23.01.2023 20:04
Forum kullanmayı çok severim, özellikle de karakter tanıtımlarını. Tek sorun tanıtımların amacı dışında kullanılması. İleti kasmak için yersiz spam atılması, alakasız spotify linkleri ya da tanıtım altını whatsapp grubuna çevirme, spam atıp ileti kasmaktan ziyade gereksiz boş şeylerle sayfa atlattırma çabası ama bilmiyorlar ki gösterim olmadıktan sonra iletinin ya da sayfa sayısının çok bir önemi yok. Gösterim her şeyden önemlidir, kendinizin sürekli gir çık yapmasından ziyade tanıtıma verdiğiniz özenle oyuncuları çekmesini bilmelisiniz ve bu yüzden de sağlam içeriklerle dolu olmalıdır bir karakter tanıtımı. Özellikle mafyacıları hiç sevmiyorum, bir rolden elli beş tane aynı kareyi çıkartıp birleştirmeden tek tek textli paylaşanlar.. Yüzüncü sayfaya gelince de "dile kolay yüz sayfa" yazılması falan.. Böyle oyuncuları sevmiyorum.

Karakter tanıtımını bi karikatür dergisi gibi düşünebilirsiniz, ben gibi müptelası olan o kafaya girip takip ediyor işte.. Anlayamazsınız, köpürmesi.. Her neyse, yukarıda bahsettiğim hususları yapmadan çıkarmış olduğunuz içeriklerle de süsleyebilirsiniz illa spofity linki atıp grup şeklinde muhabbet edecekseniz. Tek tek tanıtımınıza atılan yorumları alıntılayıp tek tek cevap vermek yerine iletinin altına sadece bir emoji bırakabilirsiniz. Bırakmak istemiyorsanız da kareyi paylaştığınızda onun üstüne spoiler çekip toplu cevap verebilirsiniz, bu sırada spotify linki paylaşıp sohbet edebilirsiniz.. Her şeyi tek kareye sığdırmak mümkün ve daha profesyonel durur. Şu an giriyorum karakter tanıtımlarına ve çoğu kareyi görmek için 5-6 sayfa falan atlıyorum.

Önceden demişim. Üç aydır bekleyen çok basit bir arge ve yöneticilerin argeye ilgisizlikleri.. Ki açmış olduğum arge konusu forumu ilgilendirdiği için bununla alakalı aksiyon almak çok basit çünkü forum SMF üzerine kurulu ve bunun moderasyon kısmı aşşşşırı basit. Aksiyon alınmasa bile arge konusuna dönüş sağlamak da bu kadar zor olmamalı.
disagree
2
dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
chikobyte, yutoalpha the polak,
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 23.01.2023 22:19
Forum kullanmayı çok severim, özellikle de karakter tanıtımlarını. Tek sorun tanıtımların amacı dışında kullanılması. İleti kasmak için yersiz spam atılması, alakasız spotify linkleri ya da tanıtım altını whatsapp grubuna çevirme, spam atıp ileti kasmaktan ziyade gereksiz boş şeylerle sayfa atlattırma çabası ama bilmiyorlar ki gösterim olmadıktan sonra iletinin ya da sayfa sayısının çok bir önemi yok. Gösterim her şeyden önemlidir, kendinizin sürekli gir çık yapmasından ziyade tanıtıma verdiğiniz özenle oyuncuları çekmesini bilmelisiniz ve bu yüzden de sağlam içeriklerle dolu olmalıdır bir karakter tanıtımı. Özellikle mafyacıları hiç sevmiyorum, bir rolden elli beş tane aynı kareyi çıkartıp birleştirmeden tek tek textli paylaşanlar.. Yüzüncü sayfaya gelince de "dile kolay yüz sayfa" yazılması falan.. Böyle oyuncuları sevmiyorum.

Karakter tanıtımını bi karikatür dergisi gibi düşünebilirsiniz, ben gibi müptelası olan o kafaya girip takip ediyor işte.. Anlayamazsınız, köpürmesi.. Her neyse, yukarıda bahsettiğim hususları yapmadan çıkarmış olduğunuz içeriklerle de süsleyebilirsiniz illa spofity linki atıp grup şeklinde muhabbet edecekseniz. Tek tek tanıtımınıza atılan yorumları alıntılayıp tek tek cevap vermek yerine iletinin altına sadece bir emoji bırakabilirsiniz. Bırakmak istemiyorsanız da kareyi paylaştığınızda onun üstüne spoiler çekip toplu cevap verebilirsiniz, bu sırada spotify linki paylaşıp sohbet edebilirsiniz.. Her şeyi tek kareye sığdırmak mümkün ve daha profesyonel durur. Şu an giriyorum karakter tanıtımlarına ve çoğu kareyi görmek için 5-6 sayfa falan atlıyorum.

Önceden demişim. Üç aydır bekleyen çok basit bir arge ve yöneticilerin argeye ilgisizlikleri.. Ki açmış olduğum arge konusu forumu ilgilendirdiği için bununla alakalı aksiyon almak çok basit çünkü forum SMF üzerine kurulu ve bunun moderasyon kısmı aşşşşırı basit. Aksiyon alınmasa bile arge konusuna dönüş sağlamak da bu kadar zor olmamalı.

Son üç aydır yaptığın yorumlar sırf laf olsun torba dolsun diye atılıyor. Çok kıymetli ARGE'nde de benzer cevabı verdim, buradan da vereyim. "Textli karakter tanıtımı" ve "Ekran görüntülü karakter tanıtımı" fikrin bize uygun değil. Bu, sen ve senin gibi takılan, futbol eleştirmeni oyuncular için açık bir ultimatomdur. Forumdan "Entel Feridun" tarzı bir tutumla, sunucuda oynamamanıza rağmen forum üzerinden sadece eleştiri makinesi tarzı takılacaksanız bu platform size uygun değil. Şayet herkesin hakkı olan eleştiri imkanını sizler, entellik maskesi altında toksiklik adına kullanıyorsunuz. @Manifesto da sana yılın enleri konusunda benzer bir çıkış yaptı. Bu mesajım, otobandan önce son benzinlik, son çıkış. Bu dakikadan sonra lütfen o çok kıymetli eleştirilerini ve önerilerini kendine sakla. Şayet benzer durumda külahları değişeceğiz ve adadan ayrılman gerekecek. Ayrıca lütfen bu yazdıklarım sana uymuyorsa, ağır geldiyse bana buradan cevap vermek yerine özel mesajdan ulaş, işlem uygulayayım. Çünkü inan bana, benim bu yazdığıma cevap vermeni sağlayacak krediyi sen doldurdun yönetim ekibi karşısında.
100
2
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN, METEHAN,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OZJAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 24.01.2023 01:06
denk geldikçe bakıyorum yoksa kendi tanıtımıma ss atıp bir daha o konuya girmiyorum
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bishere,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 31.01.2023 18:27
Çoğunluk takip ediyormuş, oylardan bunu anlıyoruz. Konunun içinde hiç yoktan tartışmaların yer alması üzdü. Bu konuyu bu amaçla açmadım, oy kullanan ve fikrini beyan eden herkese teşekkür ederim. Arşivleyelim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok