Öncelikle merhaba,
Render harici sunucudaki obje, araç ve karakterlerin geç yüklenmesi olayı lag kaynaklı gerçekleşiyor. Oradan geçerken yol bende bomboş görünüyordu, karşıya geçtikten sonra internetimin kötü olmasından dolayı aniden karakterleriniz, araçlar yüklendi ve çarpışma gerçekleşti. Sürekli role uyarak da karakterim korkudan kaçtı. Bugün oyunda olduğum vakitlerde de sıkça Ping ve Lag'la alakalı sorunlar yaşadım. Bu etkenleri dışarda tutarsak da, karakterim sizlerle bağlantısı olmamış yeni bir karakter. OOC olarak kin yapmış olacağım senaryosunu düşünsek sizlerden birisini bile OOC tanımıyorum, yani bilerek ve isteyerek bu olayın gerçekleşmesi mümkün değil. Arkadaşınıza da dediğim gibi, internetimin kötü olması veya çekmemesi elimde olan bir şey değil. Ek olarak size sakince yaklaşıp, beni dinlemeyip agresif yaklaşanlar da sizlersiniz. Kısacası arkadaşlarınızdan birisinin bana PM'de "Şikayette de lag yazsana" (Chatlog'um incelenebilir) dediği gibi lagdan kaynaklı kasıtlı olarak yapılmayan bir şey
.
Kararı yönetime bırakmak en doğrusu olacaktır, iyi geceler dilerim.
Kişilerden birisinin agresif yaklaşımına dair SS:

Palavra palavra palavra. Objeleriniz geç falan mı yükleniyor bilgisayardan ötürü? Bu sunucuyu rahatça oynatacak bir sisteminiz yoksa şüphe duyarım bu durumdan. İnternetiniz ile mi alakalı? Senelerdir dalga geçilen internet markasını kullanıyorum bir kere bile bağlantım kopmadı. İnternetiniz yavaş mı işliyor? Arka plandaki boş indirmelerinizi kapatmanızı rica ediyorum o halde çünkü rollerimize yansıyor.
Ve son olarak; lag oldu veya olmadı, o motorlara zan diye çarptınız o rolün de devamını sağlamalısınız. Kaçacaksanız da emote verin kaçarken, farkındaysanız ben sizin laglı olduğunuza veya çarptığınıza bir şey demiyorum. Çarptıysanız ve kaçma rolüne girişecekseniz o emoteu vermek zorundasınız ihlallerde de yazdığı üzere. Kusura bakmayın ama yaptığınız palavra eşliğinde şikayet üstüne çamur atan bir savunma sadece. 
Tekrardan merhaba,
Öncelikle bu durumun bilgisayardan kaynaklanmadığını en başta "render harici" kavramını kullanarak belirttim. İkinci konumuza gelirsek, ben açıklamamda bağlantımın koptuğunu söylememiştim yanlış lanse etmeyin. İnternetimin kötü olduğunu söylemiştim. Üçüncü olarak internet konusuna gelelim. Bilgisayar mühendisliği dördüncü sınıf öğrecisi olarak bunu anlatıyorum, internetten en yüksek verimi alabilmek için kabloyla bilgisayara bağlantı olması gerekmektedir. Kablo olmadığı durumda WI-FI üzerinden bağlantı yapıldığında ise modeme yakın, kapının açık olacağı bir ortam tercih edilmelidir. Benim durumuma gelirsek, laptop kullanıcısı olduğumdan dolayı ve kablo kullanmadığım için WI-FI üzerinden bağlantı yapıyorum. Ortam ve modeme yakınlık faktörüne gelecek olursam, ben olay yaşandığı vakitlerde evimdeki durumlardan ötürü modeme yaklaşık 2,5 oda mesafesi uzaklıktan, odanın kapısı kapalı bir şekilde bağlantı yapmak zorunda kaldım. "Bunun internetle ne alakası var" derseniz modemden çıkan dalgalar uzaklaştıkça zayıflamakta. Buna duvar, kapı gibi yerlerden geçtiğinde de modemden gelen dalgaların zayıfladığı faktörünü de eklersek internetimin o ân için kötü olmasının benim elimde olmadığı gerçekliği kanıtlanmış oluyor. Yani internette indirme yapılmasıyla alakalı değil, zaten online bir oyun oynarken internetin yavaşlamaması için indirme yapılmaması gerektiğini bilecek kadar bilgim var. Dördüncü ve son duruma gelecek olursak, sürekli role zaten devam ettim. /b kanalı üzerinden durumu belirttim sadece, sonrasında role devam ettim. Karakterleriniz agresif şekilde yaklaştı, karakterim darp edileceğini anladığı için korktuğundan dolayı, teknik olarak Fear-RP'ye uygun bir eylem, arkadaki iki kişinin arasından yavaşça geçerek arabasıyla kaçtı, arkadaşınızın canının düştüğünden haberim bile yok amacım çarpmak da değildi.
Ek olarak ben hâla sakin yaklaşırken siz hâla "Palavra" diyerek agresif yaklaşıyorsunuz.
Yönetimin, bu tutumunuzu da incelemeye almasını istiyorum.
İyi günler dilerim.