Konu: /q, Role uymama, Ortak nezaket  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2022 19:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Redzhep_Tsvetkov @Crex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bolderann  @WulqueN @Asap

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/11/2022 21.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde Q, Role uymama, Ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile savaş içerisindeyiz kendileri mekanımızı bastılar, bizlerde mekanımızı savunurken içeriye Redzhep_Tsvetkov girdi kapıyı kitledik ve Redzhep_Tsvetkov içeride yaralı hale getirildi emote ile kapı tekrar kitlendi. Kısa bir süre sonra kendisinin bağlantısı koptu ve tekrar oyuna girdiğinde başka yerde doğdu büyük ihtimal kendisine crash fix attırdı. Oyuna girdiğinde kendisine pm atıyorum ve kendisi verilmicek cevaplar veriyor. Kendisinin gerekli cezayı almasını istiyorum, şikayet hakkında daha fazla bir şey diyip ileti kalabalığı yapmayacağım, iyi forumlar, iyi roller, iyi savaşlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.11.2022 19:43
Selamlar,  role uymamazlık değil yazdığınız emot chatime düşmedi girer girmez vurduğunuz için buga düştüm bende relog attım emot chatime düşmedi. Ayrıca ortada Ortak nezaket ile alakalı bir şey yok sadece tm sus demişim küfür vb etmemişim iyi günler.

#2 - 02.11.2022 19:48
Görüldüğü üzere 21:18'de bağlantım kopuyor, 5 dakika geçmeden oyuna giriş sağlamışım ve uzun süre sizinle pm konuşmamız olmuş.
Spawnkill yediğim anda dışarı çıktım ve hooddan çıkış yaptım. Powergaming yaparak uzaktan kapı kilitlemeniz de ayrı bir olay.  Kendime Crash Fix attırdığım felan yok elektrikler kısa süre gidip geldi Jeneratör devreye girdi bende oyuna öyle girdim
« Son Düzenleme: 02.11.2022 19:52 Crex »

#3 - 02.11.2022 20:03
Emotelerin chatine düşmemesi imkansız kapı uzun süre kitli kaldı sen yaralıyken mekandan çıkıyorsun. Sunucuda herkes ne olursa olsun relog atacağını pm üzerinden veya /b üzerinden bilgilendirme yapıyor.

#4 - 02.11.2022 20:40
Görüldüğü üzere 21:18'de bağlantım kopuyor, 5 dakika geçmeden oyuna giriş sağlamışım ve uzun süre sizinle pm konuşmamız olmuş.
Spawnkill yediğim anda dışarı çıktım ve hooddan çıkış yaptım. Powergaming yaparak uzaktan kapı kilitlemeniz de ayrı bir olay.  Kendime Crash Fix attırdığım felan yok elektrikler kısa süre gidip geldi Jeneratör devreye girdi bende oyuna öyle girdim

Yalan söylemek son günlerde moda olmuş, powergaming veya uzaktan kapı kilitleme gibi bir durum yok. Martino Botticelli karakteri kapının önünde kilidi emote ile açıp kapatıyordu.

Yaralıyken dışarıya çıkıp kaçman da senin powergaming yaptığını gösterir. Nedense her quit atanın ya elektriği gidiyor ya trafoya kedi kaçıyor...

Arkadaşın admin kandırmaktan ve PG'den ekstra ceza almasını talep ediyorum.

#5 - 02.11.2022 20:40
Merhaba şahitliğimi onaylayarak konuya girmek istiyorum; atılan iddialara dair bir kanıtınız varsa sunun. kimse spawnkill falan yapmadı içeri girdiniz ilk ateş etmeye çalıştığınız anda kos yapmamak için bekleyip sizi düşürdük. kapıyı kilitlerken açarken emoteler de veriliyor. uzaktan kapı kilitleme konusunu yapmasak ta buna senin için bir açıklık getireyim çoğu işyerinde çalışanlara kapı kilitlemeleri için uzaktan kumanda verilir zaten umarım anlayabilmşsindir. attığın pmlerde suçunu kabullenmeyip adeta dalga geçiyorsun. "tm sus", "aç bakalım", taktik falan diye dalga gecmeler.. bunlar ne kankaa? rolde quiti atan sensin pm'de haklı çıkan da sensin anlamadım ben simdi.

#6 - 02.11.2022 20:59

Yalan söylemek son günlerde moda olmuş, powergaming veya uzaktan kapı kilitleme gibi bir durum yok. Martino Botticelli karakteri kapının önünde kilidi emote ile açıp kapatıyordu.

Yaralıyken dışarıya çıkıp kaçman da senin powergaming yaptığını gösterir. Nedense her quit atanın ya elektriği gidiyor ya trafoya kedi kaçıyor...

Arkadaşın admin kandırmaktan ve PG'den ekstra ceza almasını talep ediyorum.
Admin kandır
Admin kandırmak? tamam kanka  savunmamı yaptım başka bir ss gelirse ona savunmamı yaparım başka ileti gelmeyecek.

#7 - 02.11.2022 23:33
Redzhep_Tsvetkov karakteri rolde bağlantı koparmak kapsamında cezalandırılacak.