Konu: 28.10.2022  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.10.2022 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luigi_Barone @Victory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş silah çekiyor, daha sonrasında düşüyor. Kalktığı gibi -/do sıyırık aldı topallayarak yürü emotesi ile ne yaralı rolü yapıyor ne bir şey yapıyor, daha sonrasında yanımıza geliyor rklı olduğu halde dövme rollerine girişiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.10.2022 18:52
Bildiğiniz üzere vurulan taraf /do kanalı üzerinden neresinden vurulduğunu belirtir, topuklarına aldığı mermi sonucu topallayarak yürümem gayet normal. Sonuçta size herhangi bir eylem gerçekleştirmiyorum, RK ihlalini uygulamıyorum. Size emote üzerinden tokat ve yumruk emotesi veriyorum, fiziksel olarak bunu uygulamıyorum. Sonuçta topuğumdan yediğim mermiden sonra sadece topallamam realistik olarak mümkün. Yumruk atabilirim, başka bir şey de yapabilirim.

Bu ihlallere: Araba sürmek olabilir, silah çekip vurmak olabilir ve benzeri olaylar dahil olabilir. Böyle bir şey olsaydı, ihlali kabul ederdim. Bir sıkıntı görmüyorum.

#2 - 28.10.2022 18:54
Bildiğiniz üzere vurulan taraf /do kanalı üzerinden neresinden vurulduğunu belirtir, topuklarına aldığı mermi sonucu topallayarak yürümem gayet normal. Sonuçta size herhangi bir eylem gerçekleştirmiyorum, RK ihlalini uygulamıyorum. Size emote üzerinden tokat ve yumruk emotesi veriyorum, fiziksel olarak bunu uygulamıyorum. Sonuçta topuğumdan yediğim mermiden sonra sadece topallamam realistik olarak mümkün. Yumruk atabilirim, başka bir şey de yapabilirim.

Bu ihlallere: Araba sürmek olabilir, silah çekip vurmak olabilir ve benzeri olaylar dahil olabilir. Böyle bir şey olsaydı, ihlali kabul ederdim. Bir sıkıntı görmüyorum.
kanka sen supermen falanmısın ne ara bacağından vurulupta herifleri dövmeye gidiyorsun? Sen gerçek hayatta bacağından vurulunca hastaneye mi gidersin yoksa adamları dövmeyemi?

#3 - 28.10.2022 19:00

kanka sen supermen falanmısın ne ara bacağından vurulupta herifleri dövmeye gidiyorsun? Sen gerçek hayatta bacağından vurulunca hastaneye mi gidersin yoksa adamları dövmeyemi?
Hastanede aktif personel olmadığından ötürü tedavi rollerini fast geçtim. Sonuç olarak da senin tabirinle "Superman" değilim. Kendi adıma herhangi bir savunma iletisi gelmeyecek, uzatmassak müteşekkir olacağım. İlgili yetkili gereken kararı verecektir.

#4 - 28.10.2022 19:02
Mta mı oynuyoruz kanka ne anlatıyon? Vuruldun ve yaralı rolü yapman gerekiyor, yaralı rolü yapmadan -/do Ayağından mermi yedi sıyırdı geçti, topallayarak yürür. Rolü yapıyorsun daha sonrasında hiç bir şey olmamış gibi racon kesip adam dövüyorsun, yaptığın ihlal yeterince açık.

#5 - 28.10.2022 19:44
Yaralı kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.