Konu: [20.10.2022] Rose Lavender & Jacob Little - PG (NON-RP)  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2022 17:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Jacob Little - @Sandrake
Rose Lavender - @firatcelikdev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2022 - 23:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da gördüğünüz üzere arkadaşlar camlar kapalıyken birbirine fısıldıyor, nasıl yapıyorsunuz dediğimde de beni umursamayıp devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.10.2022 17:43
Camlar kapalı sanıyordum, açmak için açma komutunu kullandım, fark etmeden cam kapanmış, daha da bir şey söylemenin gerek olduğunu düşünmüyorum.

#2 - 23.10.2022 17:55
Eve dönünce açıklamamı yapacağım işbaşında ki doktora gasp rolü yapacakken problem yok :)

#3 - 23.10.2022 18:12
Eve dönünce açıklamamı yapacağım işbaşında ki doktora gasp rolü yapacakken problem yok :)
Gasp rolüne girişmedik, eğer giriştiğimize dair bir kanıtınız var ise şikayetinizi açabilirsiniz seve seve savunma yaparız bizlerde.  O:-)

#4 - 23.10.2022 21:41
Selamlar,
Direkt konuya giriyorum; Kullandığım modlardan dolayı sanırsam cam kapalı olarak gördüm, bu neden dolayısıyla "/me cama tıklatır" emotesi verdim. Daha sonrasında Jacob Little karakterinin üstünde "Jacob Little aracın camı" emotesini görünce Jacob'un kulağına fısıldadım. Olay bundan ibaret cidden bir insanın cam olayına takılması normal mi? Zaten diğer arkadaşı polis gelince bağlantısı koptu daha da girmedi oraya birşey bile demiyorum. Ufak bir rol hatası olmuş, abartılacak şekilde rolün işleyişine engel olmamışız. İnsanların hatası olabilir, bunun için şikayet açılmaz diye düşünüyorum.
Yetkililerin insiyatifine bırakıyorum şikayeti.

#5 - 23.10.2022 21:50
Modlar yüzünden camı görüp görmediğin ne malum? Klasik bir bahane, bunun üstüne de camı görüp sonunu okumamışsın bu da senin hatan. Hala beni ve arkadaşlarımı karalamaya çalışıp konuyu dağıtmaya çalışıyorsun. Yaptığınız NON-RPdir, gerçek hayatta nasıl cam kapalıysa dışarıdan birine fısıldayamıyorsak roleplayde de fısıldayamayız ha yok fısıldarız diyorsan o zaman ne diye roleplay yapıyoruz ve roleplay de realizeyi temsil ediyor?

#6 - 24.10.2022 10:03
Rolün devamına zarar verecek bir durum değil, daha dikkatli olabilirsiniz.