Konu: Csonka Szilvia | Retarted, Trolling.  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 21.10.2022 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Csonka_Szilvia @withpistachio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zlatko-Ognian karakterleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.22 | 23:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, Retarted

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar belirli aralıklarla hoodun oraya gelip kendilerince komiklik yaptıklarını sanıyorlar. Bar açılışı vardı, bar açılışından sonra orda durup rollüyorduk, arkadaşlar kendi yaptıklarına kendileri güldükleri, üzerine "şikayet açsana" dediği için şikayet açıyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikayet açıp oyuncuların ceza almasını isteyen biri değilim ama bu tip oyuncu profilleri böyle cezaları hak ediyor. Ayrıca, bu arkadaşlar unban talebinde bulunup banı açılan şahıslar. Yani tekrar banlansalar "ooo unban dönemi var hadi banları açtırak tekrar trolleriz" zihniyetindeki insanlar. Gereği yapılır.

#1 - 21.10.2022 07:45
rol yapıyordum yazmış, yanındaki karakterler afk bu arada. müdürü sana demedim, Uzoma karakteri vardı. gün icinde etiket atarım onaylar, unban ne alaka onu anlamadım. sıradan trash talk, iyi forumlar.

#2 - 21.10.2022 07:51
« Son Düzenleme: 21.10.2022 08:51 withpistachio »

#3 - 21.10.2022 11:09
Role play yapıyoruz, Discord'da arkadaşlarınızla chatleşir gibi yazabileceğiniz bir ortamda değiliz. Csonka Szilvia karakteri Retarded RP kapsamında cezalandırılacak.