Tekrardan Merhaba.
@Zangief Sözünü ettiğiniz eksik SS'ler için sizin veya başka arkadaşınızın SS'leri var mı?
Hayır, birlik tarafındaki oyuncularda ss yok.
Ben oyunu oynarken sizin bölgenizi veya sizin forum tanıtımınızı kontrol etmek ya da takip etmek zorunda değilim.
Evet takip etmek zorunda değilsin, kimse zaten bütün oluşum tanıtımlarını takip etmiyor. Fakat, bir bölgeye girdiğin zaman kurallarda yazdığı gibi bir sivil olarak haraketlerine dikkat etmelisin ki bir çok oyuncu bir hood içerisine girdiği zaman birliğin seviyesini nasıl bir birlik olduğunu en azından Checkler.
Oradaki karakterler Vladilen_Fyodorov'un arkasında toplandığında zaten orada gönderdiğim emote korku rolü gösterdiğimin bir kanıtı
Daha sonrasında Fear-rp yaptığını zaten ilk savunmamda ben de kabul ettim, ilk savunmamda belirttiğim gibi bunun öncesinde fear-rp yapmadın. SS'ler dediğim gibi eksik, daha öncesinde biizmle alkası olmayan birisiyle tartıştığın SS'leri atarsan zaten seni bir çok defa uyardık, çözüm sunduk.
Daha sonrasında o bölgeden ayrılmak istediğimde "Çekil önümden ahbap." dediğim için(senin söyleminle) beyzbol sopası yedim.
Evet, zaten IC oalrak gerilmiş bir ortamda herkesin babası olarak bildiği yaşlı bir Rus mafyası liderine böyle bir söylemde bulunursan elbette bir sıkıntı çıkacak, çok normal..
Bu modern amerikaya şöyle bir baktığında gerçekten alakasız bir rol oluyor.
Rus göçmenlerin bulunduğu bir ortamda neyin Amerikan modernliği anlamadım. Rus Mafyasının bulunduğu bir ortamdan kimse zaten insanlık beklemez. Bugün, yarın Ermeni, azerbaycan, italyan, rus veya farklı bir konseptin oluşumuna gittiğin zaman sana aynı tavırları sergileyeceklerinden eminim. Amerika ütopik bir yer değil.
Açılmak için açılmış bir şikayet, ceza alsak bile aynı roller döndüğünde aynı rolleri yapmaktan çekinmeyeceğiz. Yapılan roller sözde modern Amerika’nın "insanlık" çercevesi içerisinde olmadığı doğru. Fakat bunun insanca olmaması bir kural ihlal ettiğimizi ispat etmiyor. Ortada bir rol var, kimse bir karakteri hood içinde tipini sevmediği için rol yapmadan brawl/dm rolüne girmez. Öyle olsaydı zaten şikayetin haklı bulunurdu. Umarım tekrardan bir birlik bölgesine birliği Checklemeden, "Hangi bölgede insanlara ne demem gerek?, Nasıl konuşmam gerek? Acaba birisine ters yaparsam zarar görür müyüm?" sorularını kendine sormadan bir birlik bölgesine gidip karakterin dayak yedikten sonra eksik SS'lerle bir başkasına şikayet açmazsın. Daha fazla savunmaya gerek yok, elinde atabilecek bir şeyin varsa atabilirsin.
Yetkili kararı verebilir, iyi oyunlar.