Konu: Desh_Erwin DM  (Okunma sayısı 246 defa)

#0 - 15.10.2022 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desh_Erwin @Shigeo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ramirez_Quaroulli @LosTRa213

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/10/2022 21:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK olarak duruyordum tüm garaj arkadaşlarıma DM atılmıştır kişiler ile İC düşmanlığımız bir alakamız yoktur. DM üzerinden cezalandırılmalarını arz ediyoruz..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını arz ediyoruz.

#1 - 15.10.2022 22:21

:)

#2 - 15.10.2022 22:41
Şahitliğimi onaylıyorum diğer karakterler hakkında da yeni bir şikayet oluşturulacak.

#3 - 16.10.2022 17:29
Shigeo adına;

#4 - 16.10.2022 19:52
Bu şikayetin sonuçlanması, kişinin bir ceza daha almasını istiyoruz.

#5 - 17.10.2022 00:05
Bu şikayetin sonuçlanması, kişinin bir ceza daha almasını istiyoruz.

Kişi zaten ceza almış durumda, ceza alan birisinin tekrar ceza almasını istemek garip, sanıyorum ki biraz incinmiş, içerlemiş ve birazda kinlenmişsin, daha fazla ileti atmayıp sonuçlanmasını beklesen mi? Yetkililer buna karar verecektir.

#6 - 17.10.2022 02:22
Şikayet incelemede, sonuçlandırılacak.

#7 - 17.10.2022 22:50
Gerekli kontroller sağlandı, savunma için atılan jail ile şikayet arasında bir bağ yok. Bu nedenle Desh_Erwin karakteri ceza alacak.

K&A