Konu: Rodnell Benson - Retarted Roleplay, Metagaming  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2022 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rodnell_Benson @TheAlpha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eric_Alonso

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2022 ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracı ters şerite park etmemek için ileriden u dönüşü yaptım, kurallara ve trafiğe uygun bir şekilde. Kendisini bunu görüp sslerdeki gibi saçma bir rol sergiledi, üzerimizdeki Stajyer yazısından yola çıkarak bu tarz bir rol sergiledi iki araç mesafesi yerden bir kartı nasıl okuyabilir?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen gereği yapılsın, açıkca rencide edilmeye çalıştığı bariz. Karakterin Stajyer misin demesi de üzerimizdeki yazıdan kaynaklı araç içerisinde yaka kartlarını göremez.

#1 - 10.10.2022 18:37
Şahitliğimi onaylıyorum.  :-[ >:(

#2 - 11.10.2022 16:42
@TheAlpha 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 11.10.2022 17:28
Yanlış bir şekilde u donüşü sağladı uyardım kötü bir rol sergilememişim?

#4 - 11.10.2022 17:32
Stajyer olduğunu belirt miyorum stajyer misin diye soruyorum meta gaming ile ne alakası var ?

#5 - 11.10.2022 17:56
Stajyer olduğunu belirt miyorum stajyer misin diye soruyorum meta gaming ile ne alakası var ?

? Pekala, burada yaptığınız rol saçma. Bir belediye çalışanına yolda durup dururken laf atmazsınız değil mi gerçek yaşantınızda. Yaptığınız rolün bir manası yok. Yaptığın şey oyun içerisinde dalga geçmek, fakat bunun için bir sebebin bile yok.

#6 - 11.10.2022 18:44
Bunun bir sebebi nedir biliyor musun senin yaptığın rol "bunun gibileri çok" dediğiniz nokta,

#7 - 11.10.2022 23:33
Şikayet incelendi. Rolde geçen U dönüşü üzerinden bile role girecek olsanız gerçek hayattan bir uyarlama olarak "çaylak sürücü, çaylak" gibi bir ibare kullanırsınız. Dutyde olan belediye personelini belirtmek için görünen [Stajyer Personeli] tagını rolde biliyor gibi hareket edip bunun üzerine rol gerçekleştiremezsiniz öncesinde role girmelisiniz karakterin belediyede çalıştığına ve stajyer olduğuna dair.

Oyun kurallarını gözden geçirin, karakter ceza alacak.