Konu: Philippe Renault hile kullanım (şüphesi)  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2022 10:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Philippe_Renault @WD_xGaster
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mustang
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/09/2022, 22.25-22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OverDrive Europe ekibi ile Burnout ekibi arasında ortak bir yarış düzenlenme kararı alındı ve Burnout ekibinin düzenlediği yarış için tüm araçlar çizgiye geçti. Yarış başladığında Reiko karakteri aradan sıyrıldı ve ilk iki aracın arasında yoluna devam etmeye başladı. Blista Compact model aracın son hızı 149 ve  jester aracının son hızı ise 163. Her iki araçta yolun ortalarına doğru top speedine ulaşmış durumda. Önde iki adet aynı model araçtan mevcut ve birini geçerken öbürünün aradaki farkı açma şekli ortada. Buna dair kanıtlarımda da durumu daha iyi anlayacaksınız. Noah karakteri ile Philippe karakteri aynı model araç sürmesine rağmen Philippe karakterini son hızı daha yüksek olan bir araçla bile geçemiyoruz videoda da mevcut..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi bir birliğin R20 rütbesindeki bir kullanıcı. Bu yukarıda bahsettiklerim kanıtları mevcut olan şüpheler. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ancak şüphem dolayısı ile şikayeti açmak istedim. Gerisi yönetime kalmış. Herhangi bir ileti üstünden karşılıklı konuşmaya girilmeyek.

#1 - 01.10.2022 12:58
Pek açıklamaya gerek yok ama yine de yapayım. o sırada neredeyse full hızımdaydım 155-163 arası Blista en fazla 149 ile gidebiliyor, kısaca o şekilde gitmesi imkansız.

#2 - 02.10.2022 00:58
Market caddesinde araba bayıldığı için manyetik alanlardaki hız limitini kaldıran bir asi uzantılı dosya kullanıyordum, herhalde ondan olmuştur. Açıkçası bunun kimseye üstünlük sağlayacağını düşünmediğimden silmemiştim de, bu arada öbür elemanın yaptığı açıklamaya katılmıyorum full hızıyla gidiyorduysa bana tingos tingos yetişiyor olması lazımdı bu bir iftira bu asi sadece hız limitini kaldırıyor deneyebilirsiniz yokuşlarda falan da farketmiyor bu arada sadece GTA'nın bozuk düz yollarındaki arabayı yamultan elementi etkisiz hale getiriyor buyrun deneyin efendim. Naha şu dakka da siliyorum zaten yarışta da 4. oldum sanki çok etkisi varmış gibi iftira atıyorsunuz ben hile açsam bunu mu açarım allah aşkına gider handling kurar troller sunucuyu bırakırdım hile açsaydım 4 yıllık RP geçmişimde şimdiye kadar hiçbir hile kullanmadım bunu da buraya not düşeyim iyi geceler berkaycım
https://www.mediafire.com/file/rdyqmwjjej75vwj/ctnDisableSpeedLimit.asi/file
edit: hız limitini kaldırıyor dediğim için araba istediği kadar gidiyor zannedenler olacak deneyin de görün kardeşim arabamın son hızı yine 149 hiçbir şey değişmedi ama market caddesinde deneyin ki durumu anlayın hani araba orada gitmiyor kesiliyor ama bunu kurunca gidiyor
« Son Düzenleme: 02.10.2022 00:59 WD_xGaster »

#3 - 02.10.2022 01:10
Pek açıklamaya gerek yok ama yine de yapayım. o sırada neredeyse full hızımdaydım 155-163 arası Blista en fazla 149 ile gidebiliyor, kısaca o şekilde gitmesi imkansız.
Size açık açık kullandığım asinin linkini attım buyur kur dene yarışı kazandıktan sonra bir de burada hile kullanımı şikayetine şahitlik etmen bir de 155-163 ile gidiyordum diyip onun bir de üstüne bir buçuk sene önce hileden geçmiş karakterinin yasaklanmış olması da ironik bunu da not düşeyim
Edit: aha ben ne aşağılık bir adammışım derdim eğer kayıt wakabayashi'nin olsaydı ama gösterge gözükmüyor videoda görüldüğü gibi yani wakabayashinin 155-163 ile gittiğine dair hiçbir kanıtı yok benim arabamın orada top speede de çıkmadığına bahse girerim dediğim gibi kurun asiyi deneyin etkiyi ancak yanınızda adam varsa farkedersiniz
« Son Düzenleme: 02.10.2022 01:16 WD_xGaster »

#4 - 02.10.2022 02:50
Ek açıklamada da söylediğimiz gibi tarafımızca karşılıklı konuşma yaratacak şeyler söylenmeyecek, yönetim kararı bekleniyor. Savunma yapılmış, şikayet açılmış gerisi yönetimin işi sizden isteğim daha fazla ileti göndermemeniz. Yalnızca bir istek size kalmış.

#5 - 02.10.2022 17:46
Bu arada bu kurduğum dosyadan dolayı keyfi kaçan zevkinin içine ettiğim kim varsa hepsinden özür diliyorum @Lia isimli adminimizden de insaf rica ediyorum şu lanet hayatta depresyondan kaçmak için alet ettiğim basit bir oyundan ya sınırsız ya da 500-600 dakika vesaire etmeyin beni lütfen. Daha önce ne jail be ban ne de ihtarım oldu bu sunucuda bu yüzden de sicilimin kirlenmesini de istemiyorum zaten sildim asiyi birdaha da böyle bir şey kullanmayacağıma söz vererekten admini insafa davet ediyorum. Herkese iyi forumlar. Buraya yazacağım son ileti bu. Yönetici kararını bekliyorum.
Edit: Son bir detay olarak arkadaşımın editlediği videoda 2. dakikanın 10. saniyesinde 117 KM/H hız ile gitmesi Jester'ın da ortalama 140 KM/H gibi bir hızla gittiğini kanıtlıyor. Videoda görüldüğü gibi yarışılan bölgede de bir manyetik alan var ama benim kullanmış olduğum asi orayı yok sayıyor. Bana speed basıyor iddialarını bu sayede çürütmüş bulunuyorum. Ve 2. dakikanın 17. saniyesinde göreceksiniz ki Timothy arkasını görmek için scrolla basıyor ve Jester'ın beni geçmiş olduğu görülüyor. Ve devamı da belli, yarışta 4. oluyorum. Ne olacağı bellisiz, büyük bir cezayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Yine de olacaklar yönetici kararına bağlı.
« Son Düzenleme: 08.10.2022 16:44 WD_xGaster »

#6 - 11.10.2022 14:51
Kullandığınız yazılımı silin. Tek seferlik uyarı maksadıyla oyun içerisinden ceza alacaksanız, durumun tekrarlanması halinde platformdan uzaklaştırılabilirsiniz.