Bu arada bu kurduğum dosyadan dolayı keyfi kaçan zevkinin içine ettiğim kim varsa hepsinden özür diliyorum
@Lia isimli adminimizden de insaf rica ediyorum şu lanet hayatta depresyondan kaçmak için alet ettiğim basit bir oyundan ya sınırsız ya da 500-600 dakika vesaire etmeyin beni lütfen. Daha önce ne jail be ban ne de ihtarım oldu bu sunucuda bu yüzden de sicilimin kirlenmesini de istemiyorum zaten sildim asiyi birdaha da böyle bir şey kullanmayacağıma söz vererekten admini insafa davet ediyorum. Herkese iyi forumlar. Buraya yazacağım son ileti bu. Yönetici kararını bekliyorum.
Edit: Son bir detay olarak arkadaşımın editlediği videoda 2. dakikanın 10. saniyesinde 117 KM/H hız ile gitmesi Jester'ın da ortalama 140 KM/H gibi bir hızla gittiğini kanıtlıyor. Videoda görüldüğü gibi yarışılan bölgede de bir manyetik alan var ama benim kullanmış olduğum asi orayı yok sayıyor. Bana speed basıyor iddialarını bu sayede çürütmüş bulunuyorum. Ve 2. dakikanın 17. saniyesinde göreceksiniz ki Timothy arkasını görmek için scrolla basıyor ve Jester'ın beni geçmiş olduğu görülüyor. Ve devamı da belli, yarışta 4. oluyorum. Ne olacağı bellisiz, büyük bir cezayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Yine de olacaklar yönetici kararına bağlı.