Konu: Kalkınma Partisi Resmi Olarak Duyuruldu.  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2022 02:02
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Kalkınma Partisi Resmi Olarak Duyuruldu.
Yayımlanma: 10 Ekim 2022 , Henry Dunkirk tarafından

09 Ekim 2022 tarihinde Vice Şehrinin demokrasisinde önemli bir girişim gerçekleşti. Vice Şehrinin yeni partisi Vice Kalkınma Partisi, Vice News'a yaptıkları basın açıklamasıyla siyasi hayatlarına başladı.
Partinin Genel Başkanı Sherman Schweiger ve partinin kurucu üyeleri Aurel Dharma, Frank Johnson ve Deep James Washington Plaza'daki parti genel merkezinde Vice News ekranlarına konuk olarak Vice Kalkınma Partisi'ni resmi olarak halka duyurdular.
Partinin kurucu üyeleri yol haritaları, misyonları ve seçim çalışmaları hakkında bir çok detaylı bilgiyi Leonard Maxwell ve Darren Wilford'un yayınına konuk olarak samimi açıklamalarda bulundular.

Vice Şehri'ne yeni bir soluk ve heyecan katmak adına yola çıktıklarını açıklayan partinin Başkanvekili Deep James sözünün devamında
"Partimizi yeni tanıtmış olsak da, uzun süredir Vice Şehri'ndeki sorunları çözmek adına çalışıyoruz."
"Tek amacımız, Vice Halkı'nın sosyo-ekonomik refahını sağlamak ve tüm hizmetlerden bilimum faydalanmasını sağlamaktır." diyerek yeni kurulan partilerinin misyonunu belirtti.

Partinin Merkez Komite Üyelerinden Aurel Dharma, açıklamalarında
"Bugün burada bulunma sebebimiz şehrimizde demokrasiyi yeniden canlandırmak adına Kalkınma Partisi ile üçüncü bir parti ile şehire yeni bir soluk getirmektir." diyerek düşüncelerini belirtti.

Partinin Merkez Komite Üyelerinden Frank Johnson ise;
"Bugün sizlerle birkaç söz de olsa, samimi bir şekilde partimizden bahsetmek istiyorum."
"Partimizin ideolojik ve buna mukabil özelliklerinden ziyade halkımıza iyi veya kötü bir tercih sunmaktır."
"Bu tercihte ise gerçekten sizlere hitap edeceğimizi düşünüyoruz." diyerek partinin nasıl bir yol haritası çizeceğini belirtmiştir.

Vice News'in başarılı ve sevilen sunucuları Leonard Maxwell ve Darren Wilford'un Kalkınma Partisi kurucu üyeleriyle gerçekleştirdikleri keyifli yayından kısa kesitleri sizler için derledik.

Bayan Tiefenbruner güçlü bir demokrasi eşlikçisi ancak bizde öyleyiz.

Alıntı yapılan: Leonard Maxwell
"Benim sorum, Başkanvekili James'e olacak. Bay James, Kısa bir süre önce Başkan Kasparov, Adalet Partisi Genel Başkanlığı görevini Başkanvekili Tiefenbruner'e devrettiğini açıkladı. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?
Seçimlere yaklaşırken rekabeti ne yönde etkileyeceğini düşünüyorsunuz?"

Alıntı yapılan: Deep James
"Bayan Tiefenbruner güçlü bir aday. İki parti arasındaki rekabet üst düzey olacaktır. Başkanlığa kim gelirse gelsin, şehire faydalı olacağından şüphemiz yok. Bayan Tiefenbruner güçlü bir demokrasi eşlikçisi.
Ancak bizim de güçlü bir demokrasi eşlikçisi olduğumuzu hatırlatmak isterim.
Bayan Tiefenbruner'e seçimlerde başarılar diliyorum."

Kalkınma Partisi'nin önümüzdeki seçimlerdeki adayı Sherman Schweiger!

"Bayan Tiefenbruner'in karşısına çıkarmayı düşündüğünüz aday belli mi? Yoksa bunu gizli tutacak mısınız?"

"Hayır gizli tutmayacağız.
Adayımız belli. Hatta müsaadenizle adayımızı açıklamak istiyorum. Adayımız, partimiz Genel Başkan'ı Sherman Schweiger'dır.
Kendisine güvenimiz tamdır. İyi bir seçim süreci geçireceğinden eminiz."

Alıntı yapılan: Darren Wilford
"Öncelikle; Sherman. Tebrik ederim. Arkanda güvenenbir ekibe sahip olman fırsatını arttıracaktır.
Soruma gelecek olursam; Biliyorsun ki EPW'de ateş dolu bir senaryo sonrasında hapishaneye girdiğini EPW ekranlarında doğrulamıştık.
Will Win ile girdiğin kavgada kafasında tuğla kırdığından.
Süreç nasıl ilerledi? Nasıl içeriden çıktın? Bu hapis durumu partinin gidişatını ne kadar ve ne yönde etkileyecek?"

Alıntı yapılan: Sherman Schweiger
"Öncelikle bı konuları gündeme getirmek istemiyoruz fakat kısaca bahsetmem gerekirse WillWin ile görüştük, herşey yolunda ve şikayetini geri çekti.
EPW'nun normal güreşten farklı olduğunu o da biliyor. Beraat kararım da şikayetin geri çekilmesiyle beraber verilmiş oldu.
EPW'da kabullenmeniz gereken tek gerçek, diğer güreş şirketleri gibi senaryo olması."

Alıntı yapılan: Darren Wilford
"O hâlde partiyi etkileyeceğini düşünmüyorsun."

"Bu konuda alacağım haklı yaptırım sadece EPW üzerinde olur.
Bu da özel şovlardan geçici olarak men edilmek anlamına gelir. Will Win ile tekrar karşılaşmayacağız ring içinde."

Amacı ve tutkusu aynı yönde insanlar olarak bir aradayız.

"Pekâlâ, Merkez Komite Üyeleri'ne de söz hakkı vermek istiyorum.
Sonrasında son kez Genel Başkan Schweiger'dan cevapları alabiliriz.
Bay Johnson ve Bay Dharma, yeni kurulan bir parti olduğunuz için parti içi iletişimde zorluklar yaşıyor musunuz yoksa herkesin aynı amaç uğruna birleştiğine ve son derece iyi bir iletişim içerisinde olduğunuza inanıyor musunuz?"

Alıntı yapılan: Frank Johnson
"Öncelikle biz parti içinde demokrasi denen bir şeye inanıyoruz ve bu olmadan meclis demokrasisinin de olmayacağı kanaatindeyiz.
İletişimimiz son derece iyi bir derecede ve bunu halkımızqa taşıyıp halkımızdan birçoklarını partimizde hedeflerimize ortak etmek istiyoruz.
Bu cevap net olmuştur sanırım sözü Bay Dharma'ya devrediyorum."

Alıntı yapılan: Aurel Dharma
"Parti içinde uyuşmazlık olsaydı zaten şuanda burada olamayacağımıza inanıyorum.
Hepimizin tek bir derdi var Vice Şehri'nin geleceği.
Umarım seçimlerde başarılı olup Vice Şehri için gerçekten bir şeyler yapabiliriz.
Söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim."

"Gerçekten kısa zamanda güçlü bir iletişim kurduk.
Amacı ve tutkusu aynı yönde insanlar olarak bir araya gelmenin ve Vice Şehri'ne faydalı olabilme ihtimalimizin mutluluğu içerisindeyiz.
Şuan bu masada bulunan  herkes, partimiz ve güzel şehrimiz için bir şeyler yapma çabasında.
Bu çabayı seçim sonucunun değiştirmeyeceğinden emin olabilirsiniz."

EPW yeni Yönetim Kurulu Başkanı Donald Skarsgard.

"Bay Schweiger, bilindiği üzere hem Golden Palm hem de EPW'nun yöneticilerindensiniz.
Bu süreçte partiniz için daha fazla fedakarlık yapacağınızı düşünürsek Golden Palm ve EPW'nun gidişatı için bir planınız var mı?
Ayrıca parti için üye alımlarınız devam ediyor mu?"

"Aslına bakarsanız, burada 5 kişi bir yönetim grubuyuz.
Benim de yapacak işletim olacak ama elbette parti adına çalışan emekçilerimiz yanlarımda duruyor.
Bu konuda ilgisizlik gibi bir endişeniz olmasın fakat mecburi olarak EPW'daki yönetimimi sonlandırmak ve bunu Bay Skarsgard'a devretmek zorundayım."

Vice Şehri, bölgesel ekonomisi zayıf bir şehir.

"İzleyicilerimizden gelen bir soruyla yayını sonlandırmak istiyorum.
Vice Şehri'ndeki en büyük sorun sizce nedir? Bir sonraki seçimleri kazanırsanız atacağınız ilk adım ne olacak?"

"Vice'ın en büyük sorunu bölgesel ekonomi konusunda zayıf olması.
Enflasyon şu anda Vice üzerinde çok etkili biçimde ilerliyor. Gelir ve gider arasında çok fark var.
Bunu anlamak için bir sene önceki Vice Şehri'ne dönüp bakabilirsiniz.
Burada üzücü olan tek gerçek Vice Şehri'ndeki enflasyona doğrudan müdahale etmeye yetkimizin olmaması.
Bu konuda yapacağımız sosyo-ekonomik açıdan refah düzeyini arttıracak etkinliklerle ve çalışmalarla dolaylı yoldan Vice Şehri'ndeki enflasyon sorununu çözmeyi amaçlıyoruz.
Sitemiz tekrar düzenlendiğinde, güncellendiğinde bunu sitemizde daha iyi görebileceksiniz."

"Bende bununla paralel olan bir konuya değinmek istiyorum.
Bence kanayan yaralarımızdan biri olan, eğitim konusu.
Gençlerimiz, genellikle maddi zorluklardan dolayı eğitim alamıyor.
Dışarıda pek çok genç ile karşılaştım ve neden okumadıklarını sorduğumda hep finansal zorluklardan bahsettiler.
Bununla ilgili gerekli adımları atacağımızdan, gençlerimizin en iyi şartlarda okutulacağından şüpheniz olmasın."

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Henry Dunkirk
HABER
Henry Dunkirk
KAMERA
Henry Dunkirk
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
« Son Düzenleme: 10.10.2022 02:04 Boogeyman »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.10.2022 02:03

Vice News'ın bu haberine bir yorum yaz!

Kod: [Seç]
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img]

[b]Rumuz:[/b] N/A
[b]Yorum:[/b] N/A
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.10.2022 04:07

Rumuz: Lmax
Yorum: Her ne olursa olsun Vice için en iyisinin olması dileğiyle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 10.10.2022 04:26

Rumuz: djames23
Yorum: Güzel bir yayın ve röportajdı. Herkese teşekkürler. :o :vays: :nays: :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 10.10.2022 06:32

Rumuz: Destekçi
Yorum: Başarılar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.10.2022 17:32

Rumuz: Dude Lebowski
Yorum: Rekabetin olduğu yerde kalite vardır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.10.2022 19:31

Rumuz: sigaraicenadam
Yorum: eeeyy başkan! dediklerini yapabilecek misin? yapamazsan halka nasıl cevap vereceksin başkan! bana bak James, düzgün is yap.
« Son Düzenleme: 10.10.2022 19:37 Kronoss »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.10.2022 19:41

Rumuz: sigaraicenadam
Yorum: eeeyy başkan! dediklerini yapabilecek misin? yapamazsan halka nasıl cevap vereceksin başkan! bana bak James, düzgün is yap.

Rumuz: djames23
Yorum: Tutamayacağımız sözleri vermiyoruz, değerli halkımıza ümit tacirliği yapmıyoruz. İçiniz rahat olsun, görevimizi en iyi şekilde icra edeceğiz. :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok