Konu: Krishan_Dhibar ve Mai_Nakaya- Fear, retartedrp, illegal baskın kuralları.  (Okunma sayısı 470 defa)

#10 - 02.10.2022 14:27

aslında bunlar içinde ayrı bir şikayet alıp cezanıda arttırabilirim o gün açacaktım şikayeti Jaiden ile konuşup anlaştık fakat daha seninle konuşmamış sanırım
Merhaba, keşke tehdit ettiğin yeri kırpıp atmasaydın iyi olurdu, beni görüntü aramak zorunda bırakmazdın. Olay birkaç gün önceye dayanıyor, bir kaza sonucu ortaya çıkıyor. Kaza olayına sonradan dahil oluyorum, rolde tanıştığım kişilerle kaza yaşanıyor. Onları oradan götürecektim, götürmeye çalışıyordum. Ancak Bertuzzi aslanları iki tane küçük çocuk rolü yapan kişileri döverek işi zorlaştırdılar. Zorlaştırdıkları için de agresif çıkıştım. Özellikle bana laf koyarak kendini yüceltmeye çalışanları gözüme kestirmiştim.

Bu yaptığınız rollerden dolayı olayı çözmeye çalışacaktım. Zaten sıkacak olsam, şu nedenden dolayı günler önce sıkardım. Gecenin geç saatinde boş boş dm atmak istesem bir sürü dm sunucusu var, oraya girerim merak etme.

Onaylı hoodunuz var diye insanları pm üzerinden darlamak da hoş değil. Luigi Barone ile maksimum pm konuşmam şöyledir,

Hood baskını konusuna geleyim. Dediğim gibi yanımda arkadaşımla geliyorum, konuşmak için. Konuşmak için gelmesem Luigi ile sohbet edip, uzlaşmaya çalışmam. Luigi ile konuşurken aradan Luciano karakteri arkadaşıma saldırmaya başlıyor, o da kendini savunmak için silah çekiyor. Her ne kadar onaylı hood da olsa kendisini savunuyor, yapacak bir şey yok. Silah sesini duyduğum gibi ben de sıkıyorum, olayın sıcaklığıyla oluşan bir durum. Herhangi baskın gibi bir şey yok, algı yaratmayın.
« Son Düzenleme: 02.10.2022 14:31 doganay0781 »

#11 - 02.10.2022 14:54

aslında bunlar içinde ayrı bir şikayet alıp cezanıda arttırabilirim o gün açacaktım şikayeti Jaiden ile konuşup anlaştık fakat daha seninle konuşmamış sanırım
Merhaba, keşke tehdit ettiğin yeri kırpıp atmasaydın iyi olurdu, beni görüntü aramak zorunda bırakmazdın. Olay birkaç gün önceye dayanıyor, bir kaza sonucu ortaya çıkıyor. Kaza olayına sonradan dahil oluyorum, rolde tanıştığım kişilerle kaza yaşanıyor. Onları oradan götürecektim, götürmeye çalışıyordum. Ancak Bertuzzi aslanları iki tane küçük çocuk rolü yapan kişileri döverek işi zorlaştırdılar. Zorlaştırdıkları için de agresif çıkıştım. Özellikle bana laf koyarak kendini yüceltmeye çalışanları gözüme kestirmiştim.

Bu yaptığınız rollerden dolayı olayı çözmeye çalışacaktım. Zaten sıkacak olsam, şu nedenden dolayı günler önce sıkardım. Gecenin geç saatinde boş boş dm atmak istesem bir sürü dm sunucusu var, oraya girerim merak etme.

Onaylı hoodunuz var diye insanları pm üzerinden darlamak da hoş değil. Luigi Barone ile maksimum pm konuşmam şöyledir,

Hood baskını konusuna geleyim. Dediğim gibi yanımda arkadaşımla geliyorum, konuşmak için. Konuşmak için gelmesem Luigi ile sohbet edip, uzlaşmaya çalışmam. Luigi ile konuşurken aradan Luciano karakteri arkadaşıma saldırmaya başlıyor, o da kendini savunmak için silah çekiyor. Her ne kadar onaylı hood da olsa kendisini savunuyor, yapacak bir şey yok. Silah sesini duyduğum gibi ben de sıkıyorum, olayın sıcaklığıyla oluşan bir durum. Herhangi baskın gibi bir şey yok, algı yaratmayın.

Aynen benim çok zeki "sivil" arkadaşım legal karakterle onaylı bir hooda silahla gelip yumruklu brawl rolü yapan bir kişiye sıkmak sonrasında diğer onaylı birlik üyesini silahla düşürmek kesinlikle baskın değil. 3-5 gündür hooda sürekli gelip racon kesmelerini de bilmiyorum sanma. Sivilsen ve bir onaylı hoodu basıyorsan sonuçlarına katlanman gerekir şurada ceza almamak için kaç tane takla attığını saymıyorum bile.

#12 - 02.10.2022 15:19
Adminler loga bakabilir, khambatta birliğinin sizinle savaşa girmemesi için birlikten çıktım. Kendi kişisel olayımı birliğe yansıtmak istemedim. Ceza yememek için takla atmıyorum ama sen beni küçük düşürmek için on takla atıyorsun, bunun farkındayım. Seninle daha fazla uğraşmayacağım. Küçük Ligi'nde başarılar. Ayrıca brawl rolünde sıkmamam için benim de karşılık vermem gerek.
« Son Düzenleme: 02.10.2022 15:40 doganay0781 »

#13 - 02.10.2022 15:33
Adminler loga bakabilir, khambatta birliğinin sizinle savaşa girmemesi için birlikten çıktım. Kendi kişisel olayımı birliğe yansıtmak istemedim. Ceza yememek için takla atmıyorum ama sen beni küçük düşürmek için on takla arıyorsun, bunun farkındayım. Seninle daha fazla uğraşmayacağım. Küçük Ligi'nde başarılar. Ayrıca brawl rolünde sıkmamam için benim de karşılık vermem gerek.
@doganay0781 Dediği doğru, kişisel bir durumun birliğime yansımamasını istediğim için birlikten çıkmasını istedim.
« Son Düzenleme: 02.10.2022 15:37 Ducatro »

#14 - 02.10.2022 17:56
Adminler loga bakabilir, khambatta birliğinin sizinle savaşa girmemesi için birlikten çıktım. Kendi kişisel olayımı birliğe yansıtmak istemedim. Ceza yememek için takla atmıyorum ama sen beni küçük düşürmek için on takla arıyorsun, bunun farkındayım. Seninle daha fazla uğraşmayacağım. Küçük Ligi'nde başarılar. Ayrıca brawl rolünde sıkmamam için benim de karşılık vermem gerek.
@doganay0781 Dediği doğru, kişisel bir durumun birliğime yansımamasını istediğim için birlikten çıkmasını istedim.

İlk defa olan bir şey değil savaş bitti hafratı doldurmadan gelip iki kişi hoodda yeniden kışkırtıyorsunuz

O yüzden mi arkadaşımın attığı 1 hafta önceki sste de sivil?

#15 - 05.10.2022 00:18
Şikayet incelenmek üzere kilit, alakasız yorumlara uyarı verilecek.

#16 - 05.10.2022 08:23
Şikayet incelendi. Hooda uzlaşma üzerine gidilmediği ortada, onaylı bir bölgede saçma kışkırtıcı roller yapmışsınız, karşı taraf daha başlamadan önce. Telefonda söylediğiniz şeyi normalmiş gibi tekrarlamışsınız, niyetiniz ortada. Mafya bölgesinde, mafyaya karşı bunu söyleyemezsiniz.

Krishan_Dhibar Fear RP kapsamında cezalandırılacak,

Mai'nin savunması geçerli, kendini savunmak için bunu gerçekleştirdiği net olarak görünüyor ama bundan sonra bir hood bölgesine giriyorsanız buna dikkat edecek, o bölgeye hiç girmeyeceksiniz. Tekrarında ceza alırsınız.