aslında bunlar içinde ayrı bir şikayet alıp cezanıda arttırabilirim o gün açacaktım şikayeti Jaiden ile konuşup anlaştık fakat daha seninle konuşmamış sanırım
Merhaba, keşke tehdit ettiğin yeri kırpıp atmasaydın iyi olurdu, beni görüntü aramak zorunda bırakmazdın. Olay birkaç gün önceye dayanıyor, bir kaza sonucu ortaya çıkıyor. Kaza olayına sonradan dahil oluyorum, rolde tanıştığım kişilerle kaza yaşanıyor. Onları oradan götürecektim, götürmeye çalışıyordum. Ancak Bertuzzi aslanları iki tane küçük çocuk rolü yapan kişileri döverek işi zorlaştırdılar. Zorlaştırdıkları için de agresif çıkıştım. Özellikle bana laf koyarak kendini yüceltmeye çalışanları gözüme kestirmiştim.

Bu yaptığınız rollerden dolayı olayı çözmeye çalışacaktım. Zaten sıkacak olsam, şu nedenden dolayı günler önce sıkardım. Gecenin geç saatinde boş boş dm atmak istesem bir sürü dm sunucusu var, oraya girerim merak etme.

Onaylı hoodunuz var diye insanları pm üzerinden darlamak da hoş değil. Luigi Barone ile maksimum pm konuşmam şöyledir,

Hood baskını konusuna geleyim. Dediğim gibi yanımda arkadaşımla geliyorum, konuşmak için. Konuşmak için gelmesem Luigi ile sohbet edip, uzlaşmaya çalışmam. Luigi ile konuşurken aradan Luciano karakteri arkadaşıma saldırmaya başlıyor, o da kendini savunmak için silah çekiyor. Her ne kadar onaylı hood da olsa kendisini savunuyor, yapacak bir şey yok. Silah sesini duyduğum gibi ben de sıkıyorum, olayın sıcaklığıyla oluşan bir durum. Herhangi baskın gibi bir şey yok, algı yaratmayın.