Konu: [29.09.2022 Joaquin_Sarmiento ] Non RP-Retarted RP  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 29.09.2022 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin Sarmiento / @Jorleion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mai Nakaya / @haydR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2022 23:15 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mia Nakaya isimli kişi ile benzilikteyken, Joaquin Sarmiento gelip benzinliği patlatıp pm den ailevi küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıt 2:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını rica ederim.

#1 - 29.09.2022 23:50
Benzinliği benim patlattığımın herhangi bir kanıtı yok. Elinde öyle bir kanıt bulunuyorsa yolla ve artı olarak o küfürü sana etmedim. Arkadaşıma atacağım pm sırasında en son sana pm atmıştım sürekli soru sorup duruyordu ben rol ortasındayken /r yazarken küfür otomatikmen sana gelmiştir. Senlik bir durum değil yani. @Johnathan_James adlı arkadaşıma küfür ettim. Kendisi de bunu doğrulayabilir.
« Son Düzenleme: 29.09.2022 23:53 Jorleion »

#2 - 29.09.2022 23:57
Arkadaşımın dediği gibi küfürü bana etti, üstüne alındıysan ayrı. Ayrıca küfüründen falan rahatsız değilim, şakalaşıyorduk.

#3 - 30.09.2022 00:17
Benimde şahidim var ve daha önce speed den dolayi şikayet açılmış, seni şikayet ettikten sonra karakterin ckladin.

#4 - 30.09.2022 00:21
Bide chatlog geçmişinden bana yine pm uzerinden soylediklerinde var @Jorleion  forum hesabindaki ceza kayitlarinada bakarsak  :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 30.09.2022 00:24 Syroxx »

#5 - 30.09.2022 01:59
Bide chatlog geçmişinden bana yine pm uzerinden soylediklerinde var @Jorleion  forum hesabindaki ceza kayitlarinada bakarsak  :vays: :nays:

Ceza kaydı geçmişte kalan bir şey bunu söylemen başlı başına bir eziklik düşüncesi zaten. pm loguna bakılabilir küfür kullanıyorsun 😀 yarın hakkında ortak nezaketten şikayette açacağım ve karakteri ck etme sebebim zaten karakterimin mermi yemesi. istersem ck ederim istersem etmem şikayetine özel bir şey değil bu canım. 🤠🤠

#6 - 30.09.2022 11:58
@haydR 'ın video kayitida vardır.

#7 - 30.09.2022 18:39
Şikayet İncelendi.

Arkadaşınıza küfür ettiğinize dair bir kanıt göremedim, ki her ne kadar arkadaşınıza etseniz bile bu başka bir kişiye gönderilmiş. Ayrıca attığınız mesajlara bakılırsak direkt olarak arkadaşınıza değil şikayet açan tarafa ettiğiniz görülmekte. Bu sebepten dolayı ağır bir şekilde ceza alacaksınız. Benzinlik patlama durumu görülmüyor. K&A