Aracıma çarpıyordu derken? Sağ tarafta ben vardım ve sağa dönüyordum siz önümde soldaydınız ve önüme kırarak erken döndünüz bana çarparak döndünüz bende şakasına PM'den böyle yazdım ciddi anlamda söylemedim söyleseydim inan bana tur sırasında sürekli çarpardım.
Konu detayları için:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137406.0 Lütfen gözden geçirmeyi unutmayınız, olayların ayrıntıları mevcut.
Ekran görüntülerim üstteki şikayet konusunda telefonda olduğum için alamadım
Edit: İyi forumlar. Lojistik mesleğimi yaparken arkadaş üzerime üzerime sürmeye başladı, aracımdan duman çıkmaya başladı ve ben bu kişiye PM'den araç sürdürtmem yazdım. "Bak sen" diye cevap aldım ve daha yazmadım. Daha sonra dönüşte gişeden geçtim, arkamdan hızla geliyordu ve gişemden geçecekti ki birden gişem kapanınca aracı takla attı. PM'den "Allah'ın sopası yok değil" yazdım. Daha sonra Ocean Docks'a yaklaştım ve bir baktım birisi tırla bana sürekli çarpıyor. O kadar itici bir hareketki, hani bana gelse dese paramı ver hiç bir suçum olmadığı halde parasını verirdim. Böyle saçmasapan hareketlerle insanı oyundan soğutmaları cidden ne gereksiz bir hareket.