Konu: Rose Lavender OOC tehdit  (Okunma sayısı 163 defa)

#0 - 29.09.2022 21:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rose Lavender @firatcelik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:15 29.09.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-) ORTAK NEZAKET

Alıntı
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar ismi geçen şahıs düzgün bir biçimde lojistik yaparken aracıma çarpıyordu bende ona vurdum sonrasında bana pmden fotoğrafta görmüş oldugunuz üzere "ooc" çıktı.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını arz ederim.

#1 - 29.09.2022 22:59
Aracıma çarpıyordu derken? Sağ tarafta ben vardım ve sağa dönüyordum siz önümde soldaydınız ve önüme kırarak erken döndünüz bana çarparak döndünüz bende şakasına PM'den böyle yazdım ciddi anlamda söylemedim söyleseydim inan bana tur sırasında sürekli çarpardım.
Konu detayları için: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137406.0 Lütfen gözden geçirmeyi unutmayınız, olayların ayrıntıları mevcut.

Ekran görüntülerim üstteki şikayet konusunda telefonda olduğum için alamadım :)

Edit: İyi forumlar. Lojistik mesleğimi yaparken arkadaş üzerime üzerime sürmeye başladı, aracımdan duman çıkmaya başladı ve ben bu kişiye PM'den araç sürdürtmem yazdım. "Bak sen" diye cevap aldım ve daha yazmadım. Daha sonra dönüşte gişeden geçtim, arkamdan hızla geliyordu ve gişemden geçecekti ki birden gişem kapanınca aracı takla attı. PM'den "Allah'ın sopası yok değil" yazdım. Daha sonra Ocean Docks'a yaklaştım ve bir baktım birisi tırla bana sürekli çarpıyor. O kadar itici bir hareketki, hani bana gelse dese paramı ver hiç bir suçum olmadığı halde parasını verirdim. Böyle saçmasapan hareketlerle insanı oyundan soğutmaları cidden ne gereksiz bir hareket.
« Son Düzenleme: 30.09.2022 09:06 firatcelik »

#2 - 30.09.2022 18:27
Ani sinir anında bu şekilde yazıldığını düşünüyorum. Hiç kimseye bu şekilde PM'den kışkırtacak şeyler yazamazsınız. Ortada çok büyük bir durum yok, bu seferlik uyarı veriyorum tekrarında ceza alabilirsiniz.