Konu: İzin gerektiren roller & Ortak nezaket. [Branson Norris, Oscar Ross]  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2022 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Branson Norris @baranb | Oscar Ross @AliTR42

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26 Eylül 2022 Pazartesi 00:20-00:50 saatleri arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
    Bahsi geçen iki karakter yine bahsi geçen saat aralığında sanıyorum Rancher model araçlarıyla, benim aracıma çarpıyorlar, kaza rolüne girmiyorlar ben de çok hafif çarptıkları için girmediklerini düşünüyorum.
Bana su alabilecekleri bir yer soruyorlar onlara fabrikadan alabileceklerini söylüyorum. Nerede diyorlar takip edin deyip montgomery'deki fabrikaya götürüyorum ikisini de. Sonra ben oradan uzaklaşmak üzereyken sslerde görülen sohbet dönüyor. Uzatmıyor ve ss'te görülen son mesajın ardından oradan ayrılıyorum zaten son mesajın rengi de koyu renk ben uzaklaşırken söylemiş.
 Daha sonra market caddesinde beni yine buluyorlar, diğer ss'teki bir kaç mesajlık saçma muhabbet geçiyor ve yine oradan uzaklaşıyorum.
Bu muhabbetlerin tamamı İC olarak geçiyor sslerde de görüldüğü üzere, şahsın bana gönderdiği son kısımdaki pm mesajlarına kadar.
Sonrasında pm üzerinden son derece pis mesajlar gönderiyor bir tanesi, cevap vermiyorum hiçbir şekilde ve iletişim böylelikle son bulmuş oluyor.

Olayın bütünü sslerde de görülebilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (https://prnt.sc/ORe-OySpBzm9) (https://prnt.sc/Sjnx3jTCfyLJ)

Ek açıklamalar(varsa): Gayet açık olaylar. Şahısların ikisiyle de daha önceden ne ic ne de ooc tanışmışlığım-en ufak bir rolüm bulunmamakta. Biraz bakınınca şahsın birine açılmış başka aktif şikayetler de olduğu görülüyor. Yönetimin gereken işlemleri yapacağına inanıyorum.

#1 - 26.09.2022 04:12
Savunmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, geçmiş şikayetlere bakınca da mantıklı bir savunma gelmeyeceği kesin. Kişiler yasaklanacak.