Konu: [25.09.2022 - Oscar_Ross] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.09.2022 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar Ross @AliTR42

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Alıntı
Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
Alıntı
- Türk rolleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oscar Ross karakteri dün çalışanlarımızdan biri taksideyken saldırıp cj atıyor. Yaptığı ihlal olmasına rağmen sürekli roleplay kuralı nedeniyle biz de rolü kabul edip üzerinden rol yapmaya devam ediyoruz.

Bugün karakteri gördüğümde düşürüyorum. Türkçe terim kullanıyor. Ardından ellerini bağlayıp araca atma rolü yapıyorum. Role uymuyor. Yaptığım ihlal üzerinden uyarıldım, fakat önce role uyup sonra rapor atması/şikayet açması gerekirdi. Rol iptal edildi, uzaklaştım.

Kişiyi daha sonra tekrar görüyorum. Bisikletin üstüne çıkarak seyahat ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişiyi 17:07 de düşürüyorum, Türkçe terim kullanıyor. 17:07'den Kovalanke 17:19da rolü iptal edene kadar kişi kesinlikle role uymuyor. /pm kanalı üzerinden sürekli roleplay kuralını defalarca hatırlattım. En sonunda böyle bir kuralın varlığının bilincinde olup da bilerek çiğnediğini itiraf etti.

Spoiler: GösterGizle

Car surfing:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normalde rol iptal edildiği için şikayet açmayacaktım. Fakat kişi rol iptal edildiği anda pm yoluyla beni kışkırtmaya yönelik mesaj gönderdi. Ardından benim aleyhime şikayet oluşturdu. Buna karşılık yapılan ihlaller yukarıdadır.

#1 - 26.09.2022 11:31
Yasaklı karakter, arşiv.