Konu: [18.09.2022 - Jaiden_Bradshaw] Kural İhlalleri  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2022 19:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaiden_Bradshaw @emirucak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luciano_Gravano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.2022 - 19:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood Baskın Kuralları, Emotesiz Ateş, RK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood'da AFK bir şekilde duruyorduk, tekrar basıp ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/4z16ggt https://www.hizliresim.com/iu70gkm

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 18.09.2022 19:55
Şahitliğimi onaylıyorum, sabahtan beri belki de yedi, sekiz kere gelmiştir.

#2 - 19.09.2022 09:00
Hood baskın kuralı sizin için geçerli değil, bertuzzi üyesisin, kasparovun değil. Emote atıyorum fakat siz görmüyorsunuz yukarıdan sıktığım için. Rkya gelecek olursak kasparovu bastığımızda farklı bertuzzi üyeleri vardı. Sen de araya kaynadın, bilerek vurulmak için ortada yürüyordun. Bizi whden görüp garaja kaçan Luciano Gravano, selamlar.

#3 - 19.09.2022 14:06
Hood baskın kuralı sizin için geçerli değil, bertuzzi üyesisin, kasparovun değil. Emote atıyorum fakat siz görmüyorsunuz yukarıdan sıktığım için. Rkya gelecek olursak kasparovu bastığımızda farklı bertuzzi üyeleri vardı. Sen de araya kaynadın, bilerek vurulmak için ortada yürüyordun. Bizi whden görüp garaja kaçan Luciano Gravano, selamlar.

Bir şey iddia ediyorsan arkasında durabilmelisin, aksi takdirde bir sonraki söyleminde insanlar sana inanmaz. Çatıda silahsız adamımız vardı ve baskın anlarında bizi telefon ile uyarıyordu yani bir günde 10 kere baskın atmayı denersen gerekli önlemleri almamız gayet doğal. İyi forumlar. :)

Ha bu arada garaja girdiğimi nereden gördün wh ile mi yoksa? Eğer normal bir şekilde gördüysen, görüş açındaysam benim seni görebilme ihtimalim de var dimi? Ama yanlış hatırlamıyorsam garajın giriş kısmı çatıdan kaçak girilebilen kısımdan görülemiyor, yani garajın giriş kısmını, benim garaja girdiğim kısmı görebilmek için karşı tarafa geçmeniz lazım ama oraya da geçmediniz. Ee benim garaja girdiğimi nereden biliyorsunuz?  O:-)

#4 - 19.09.2022 20:11
bu arkadasin yazdiklarini okumaya gerek yok. bölgedeki kasparov üyelerini vurduysam kanıtıyla yollarsınız cezamı yerim.
Spoiler: GösterGizle

kasparov yerıne kendı hoodunda dursanız daha sereflı vurulurdunuz.

#5 - 19.09.2022 21:57
saatler incelenebilir, ben kasparovdan birisini vurmadım. vurduğumun kanıtını beklıyorum hala. o hood sizin için değil kasparov üyeleri icin kanka. şunu bi ogrenemediniz.

#6 - 19.09.2022 22:15
bu arkadasin yazdiklarini okumaya gerek yok. bölgedeki kasparov üyelerini vurduysam kanıtıyla yollarsınız cezamı yerim.
Spoiler: GösterGizle

kasparov yerıne kendı hoodunda dursanız daha sereflı vurulurdunuz.

O yüzden mi haftalardır sırpların hoodundasınız?

#7 - 19.09.2022 22:45
hoodumuzdaki mekanlar tadilatta, gerçi bir şey değiştirmiyor sırp hoodunda da vuramadınız.  :-*

#8 - 20.09.2022 10:28
Kişilerin hooda girip girmediği yetersiz kanıt ama emoteyi verdiyseniz ateş edeceğiniz kişide görebilmeli, bu sebep ile ceza alacaksınız.