Konu: Cache Mining - Skin hırsızlığı  (Okunma sayısı 487 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2022 23:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Selim  Danny Cavallini
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.09.2022 - 23.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim yaptırdığım kafayı ve benim attırdığım skini attırmış sunucuya, Yanı skinin gömleğini değiştirip eklemiş arkadaş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa):  Bu kafayı sunucuya ilk olarak ben yükledim, kendim yaptırmıştım ben yükledikten sonra bütün discordlarda dolaşmaya başladı. Sampa belli bir süre ara verdiğim için ve uğraşmak istemediğim için şikayet açmamıştım fakat aynı skinide yüklemeyin artık.
« Son Düzenleme: 17.09.2022 23:25 Osfk »

#1 - 17.09.2022 23:18
Cevap bekliyorum
« Son Düzenleme: 17.09.2022 23:20 Osfk »

#2 - 17.09.2022 23:52
Selam, şikayete savunmam şu şekilde olacak;

Kafayı senin yaptırdığına emin misin xd? VK ve MOD sunucularının hepsinde kafanın dosyaları mevcut. Aşağıya da screenshotlarını bırakacağım.

Skinin bodysini (@racyz) @Minu isimli arkadaşa yaptırdım. Ben yaptırdığım zaman onaylıydı, hala onaylı bir modelci mi bir bilgim yok. Kendisi de onaylar.

Ek olarak şikayeti boşuna açmışsın. Dikkat edip açsaydın, skin değişimi attığımı görürdün  ::)  ::) ::)

buro  lolde main warwick herhalde soyadın yakıyo
« Son Düzenleme: 18.09.2022 00:00 Selim »

#3 - 18.09.2022 00:07

Bu kafayı ilk defa kullanırken attığım ticket başvurusunun tarihine bakabilirsiniz, paylaştığınız discord sunucu cache mining yaparak kafayı çalmış.

#4 - 18.09.2022 00:09
11/04/2022 Tarihinde paylaşılmış sunucuda fakat benim bu kafayı kullandığım skini sunucuya yükleme tarihim 29/03/2022. Aradaki tarih farkından durumu özetleyebiliriz.

Bu arada mainim Warwick .d

#5 - 18.09.2022 00:12
11/04/2022 Tarihinde paylaşılmış sunucuda fakat benim bu kafayı kullandığım skini sunucuya yükleme tarihim 29/03/2022. Aradaki tarih farkından durumu özetleyebiliriz.

Bu arada mainim Warwick .d

Kanka, adam kafa çalacak olsa çala çala bu kafayı mı çalar? Bu kadar üstelemenin sebebi ne hem? Zaten /beğenmeyip değişim/ attım. Şunu da belirteyim, kafanın aynısından sunucu da en az on tane daha var. Senin dikkatini bir ben mi çektim? Diğerlerine de açarsan mükemmel olur.   ::)

#6 - 18.09.2022 00:35
Kime şikayet açıp açmayacağım seni ilgilendirmez,  Üslubuna dikkat et burası semtinin sokağı değil.

#7 - 18.09.2022 01:05
Buranın Güldür Güldür Show olduğunu hiç zannetmiyorum. Kendini aşırı zeki zanneden, espri düzeyi 200'ün üstünde olduğunu zanneden tüm Cem Yılmaz adayları fazlasıyla cezalandırılacak. Skin, ticketlar ile beraber detaylıca incelenecek ancak şunun ipucunu şimdiden vereyim; @Selim bu laubali savunması yüzünden haklı çıksa bile ceza alacak.

#8 - 18.09.2022 01:30
Bahsi geçen skin, Vice Roleplay tarafından onaylı bir skin yapımcısına yaptırılmamış gibi görünüyor. Eğer onaylı bir skin yapımcısına yaptırıldıysa kanıtlarıyla beraber şikayet sahibi, bu şikayeti referans göstererek ticket açabilir.

Şikayete konu olan skin, savunanın iddiasına göre değiştirilmiş gibi duruyor. Skin , onaylı bir skin yapımcısı tarafından yapılmadığından tarafımızca sigortalı değil. O yüzden @Selim 'e skin üzerinden bir işlem yapılmayacak. Ancak burayı Medrano Sirki, kendisini de arkadaşlarıyla beraber bir trapez gösterisi yapıyormuş zannettiği için ceza aldı.

Oyuncu şikayetleri, Vice Roleplay platformunun bir parçasıdır. Canı sıkılanların eğlence durağı değildir. Şikayette adı geçen kişilerin benzer ihlal sayıları artık tahammül sınırına dayanmıştır. Benzeri durumda kişiler, platformdan uzaklaştırılacaktır.